(Post-)hbo Human Resource Management - HAN Management PRO

economie management recht

Vergrijzing, flexibilisering, internationalisering en de coronamaatregelen zijn slechts enkele ontwikkelingen die je organisatie en jou als HR-professional raken. De praktijkgerichte post-hbo HRM leergangen van HAN Management PRO helpen jou jezelf en je organisatie te professionaliseren.

Alles op een rijtjeAanbod HAN Management Pro

HAN Management PRO verzorgt alle post-hbo opleidingen, trainingen en cursussen die te maken hebben met management. We bieden opleidingen aan op het gebied van bedrijfskunde, projectmanagement, HRM, arbeid en zorg, leiderschap, training en coaching en logistiek. We zijn continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van ons aanbod. Zo ontstaan er in samenwerking met onze lectoraten en partners in het werkveld vaak nieuwe opleidingen.
Op deze pagina vind je ons aanbod op het gebied van human resource management.

33931 Overleggen en samenwerken, deeltijd, koffie, corner, koffiecorner, gesprek, lach,

Agenda

 

Open Avond:

16 november 2022: meer info

 

post-hbo opleidingen en hbo-programma's

Strategisch HRM (6 maanden)

Wil jij je HRM-kennis verder verdiepen? Post-hbo Strategisch HRM leidt je op tot strategisch partner, veranderaar en inhoudsexpert. Je leert duurzaam HRM-beleid in je organisatie te implementeren en de juiste HRM-koers in te zetten.

economie management recht

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (6 maanden)

Leren hoe je medewerkers gemotiveerd houdt? Ziekteverzuim beperken? Tijdens de opleiding Adviseur Duurzame Inzetbaarheid krijg je inzicht in hoe je ziekteverzuim terugdringt. Ook word je gecoacht op jouw persoonlijk leiderschap en adviesvaardigheden.

eceonomie-management-recht

Adviseur Inclusie (6 maanden)

Wil jij jouw organisatie inclusiever maken? Tijdens de post-hbo Adviseur Inclusie leer je op strategisch én uitvoerend niveau te analyseren waar je organisatie staat en wat er nodig is om inclusiever te worden.

136851 Commerciele Economie studievoortgang gesprek student 2019

Employee Experience (4 maanden)

Het is als organisatie steeds belangrijker om te focussen op het welzijn van medewerkers. Want gelukkige medewerkers zorgen yoor gelukkige klanten. Maak jij je organisatie een Topwerkgever? Volg de cursus Employee Experience!

32257 en-student-gesprek-overleg

Blijven werken met psychische klachten (2 dagen)

Psychische klachten bij werknemers zijn voor de werkgever vaak het minst grijpbaar, terwijl het risico op (langdurig) verzuim juist groot is. In deze training krijg jij als arbo- of HR-professional tools aangereikt om werkgevers te trainen in het behouden van personeel met psychische klachten.

413231 Post-hbo Bedrijfskunde, praten, samenwerken, overleggen, overleghokje, Ruitenberglaan 31, 2022

Vitaal Leiderschap bij Verzuim (4 maanden)

Je bent werkgever of HR-professional en wilt je ontplooien tot een vitaliteit bevorderend leider. Vitaal leiderschap bij verzuim helpt je om met complex, langdurig of frequent verzuim om te gaan.

32256 en-student-gesprek-overleg

Ervaringen van studentenAdviseur Duurzame Inzetbaarheid

Waarom kiezen voor HAN Management Pro?

Breed aanbod

Ben jij professional en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij hebben altijd een traject dat bij je past: post-hbo, hbo-programma, cursus of training.

33926 Overlegen en samenwerken

Persoonlijk contact

We kennen onze deelnemers goed en staan voor een persoonlijke benadering. Het contact met docenten is laagdrempelig.

32250 en-student-gesprek-overleg

Actueel onderwijs

We zijn continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van ons aanbod. Zo ontstaan er in samenwerking met onze lectoraten en partners in het werkveld vaak nieuwe opleidingen.

docent legt uit

Programma's op maat

Samen met jou zoekt HAN Management Pro naar trajecten die specifiek zijn afgestemd op jouw organisatie. Onze opleidingen kunnen ook incompany aangeboden worden.

studenten luisteren naar docent

Bekijk onze opleidingen per domein

Bedrijfskunde

Wil je als manager mensen in beweging krijgen? Actuele kennis en vaardigheden zijn noodzakelijk. Volg een (post-)hbo opleiding of cursus op het gebied van Bedrijfskunde en word dé inhoudsexpert van jouw organisatie!

economie management recht

Projectmanagement

Jij wilt je ontwikkelen als projectleider. Alles weten over methoden als PRINCE2® of Agile/SCRUM en leren over bedrijfs- en veranderkundige aanpakken. Volg een van onze opleidingen of cursussen op het gebied van project- en programmamanagement.

eceonomie-management-recht

Leiderschap en Coaching

Wil je als leidinggevende of coach mensen in beweging krijgen? Actuele kennis en vaardigheden zijn noodzakelijk. Volg een (post-)hbo opleiding, cursus of training op het gebied van Leiderschap of Coaching!

werken in de hal

Ontmoet onze docenten

Docent Strategisch HRMDocent Jaap Groot

Jaap Groot verzorgt de post-hbo opleiding Strategisch HRM. Hij is onder meer als procesregisseur verantwoordelijk voor het curriculum van de deeltijdopleiding Bedrijfskunde van de HAN. Hij is hoofddocent bij de (post-)hbo opleiding Bedrijfskunde en gespecialiseerd in HR-beleid en gedrag in organisaties. Daarnaast is Jaap als zelfstandig trainer / adviseur betrokken bij diverse organisatie-ontwikkeltrajecten. Met zijn brede, bedrijfskundige kijk op organisaties weet hij de verbinding te leggen tussen strategie, organisatie en gedrag.

Docent Verandermanagement, Strategisch HRMIetze Oostinga

Ietze Oostinga is organisatieveranderaar, docent en coach. Hij heeft een opleiding als bestuurskundige en verandermanager. Het is zijn missie om mens en organisatie te laten groeien. Daarbij past hij vaak systemisch werken toe. Ietze werkt meer dan 30 jaar voor de overheid; momenteel als programmamanager en senior projectmanager bij een grote gemeente. Daar wordt hij ingezet op verandertrajecten. Opdrachtgevers bestellen hem als het een warboel is en ze resultaat willen zien. Voor de HAN werkt Ietze als docent verandermanagement.

Docent Vitaal Leiderschap bij VerzuimAp Hilhorst

Ap Hilhorst is docent bij de opleiding ergotherapie van de HAN. Hij is zelf ook ergotherapeut en heeft een master Work, Health and Career afgerond aan de Universiteit van Maastricht. Ap heeft langdurig als oprichter en manager van een afdeling arbeidsrevalidatie bij een revalidatiecentrum gewerkt. In die rol heeft hij veel ervaring opgedaan op het terrein van arbeid en gezondheid en op het gebied van verzuimbegeleiding en arbeidsre-integratie. Ap deelt de stellige overtuiging dat samenwerking tussen de terreinen van arbeid en zorg bijdraagt aan effectiviteit op beide terreinen. "Verzuim kan echt effectiever worden begeleid! Word jij de professional die zijn collega’s hierin meeneemt?"

Docent Vitaal Leiderschap bij VerzuimKathi Künnen

Kathi Künnen is organisatiepsychologe. Zij studeerde arbeid-, organisatie- en gezondheids psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Het onderwerp duurzame inzetbaarheid vormt een rode draad in haar werkzaamheden als HR professional, adviseur en onderzoeker. Gedurende haar professionele loopbaan heeft zij ook haar eigen inzetbaarheid opnieuw moeten definiëren. Deze ervaringen en haar achtergrond als adviseur en onderzoeker combineert zij nu in nieuwe vormen van advisering, zowel vanuit de rol als spreker, trainer en beleidsadviseur als in de begeleiding van individuele werknemers. Voor haar is werken een belangrijke manier om betekenisvol te zijn en te voelen in het samen leven. Dat gunt zij mensen en organisaties: een gezonde kijk op verzuim.

Open Avond: 16 november 2022Wil jij je verdiepen in Human Resource Management?

Doe je nog wel wat je leuk vindt? Zoek je verdieping? Of wil je je specialiseren? Heb jij je georiënteerd in een (post-)hbo-opleiding, training of cursus, maar twijfel je nog? Of weet je nog helemaal niet wat je wil? Pak je kans en ga met ons in gesprek tijdens de Open Avond!

laptop-studeren-vrolijk

Maatwerk

Ben je opzoek naar een leertraject op maat? Samen kunnen we een incompany-traject ontwikkelen voor jouw organisatie. Neem contact met ons op om de opties te bespreken!

Advies nodig?

Heb je vragen over een specifieke opleiding? Of kunnen we je helpen met het maken van een keuze? Stel je vraag aan HAN Management PRO. We helpen je graag verder.

Telefoons internationaal

Welk type opleiding past bij jou?

Cursus

Een cursus is ideaal als je kennis snel wilt bijspijkeren. In een kort programma krijg je praktische highlights aangereikt. Het niveau is hbo en post-hbo.

studenten luisteren naar docent

Training

Tijdens een training oefen je specifieke, praktische vaardigheden. Welke training je ook kiest, ze zijn allemaal op hbo- of post-hbo-niveau. Als je alles goed doorloopt, krijg je een certificaat of diploma.

docent legt uit

Post-hbo opleiding

Het woord ‘post-hbo’ zegt het al: een opleiding die je na je hbo-diploma kunt volgen. Ideaal als je werkt en je wilt verdiepen in een specifiek vakgebied. Een praktijkgericht onderwijsprogramma (hbo+) in deeltijd: een goede aansluiting op een bachelor.

groep mensen achter laptop informeel

Hbo-programma

Hbo-programma’s zijn korte hbo-opleidingen, soms ook een onderdeel uit een hbo-opleiding. Wat je leert tijdens een hbo-programma, kun je direct toepassen in je beroep.

Daryna en Jarno zitten op blauwe poef, FEM Associate degrees