(Post-)hbo opleidingen accountancy en control

eceonomie-management-recht

Ben je werkzaam in het brede werkveld van finance en control en toe aan je volgende stap? Of wil jij leren voor een baan in deze boeiende wereld en meteen veel werkervaring opdoen? Wat je drijfveer ook is, de HAN is dé opleider als het gaat om accountancy en control in deeltijd.

Welke deeltijdopleiding past bij jou?

Ben jij al toe aan post-hbo? Of wil je graag je bachelor halen of Associate degree? Het kan allemaal. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Accountancy: post-hbo opleidingen

AA Oriëntatie Accountancy MKB (2 jaar)

Werk je op een accountantskantoor en wil je AA-titel halen en een trusted advisor worden voor MKB ondernemers? Heb jij je bachelor Accountancy of een gelijkwaardig diploma op zak? Dan is dit je theoretische opleiding.

koffiekorner, Overleg, samenwerken

AA MKB Theorie en Praktijk (3 jaar)

Wil jij je AA titel halen? In de relatief nieuwe, geïntegreerde opleiding zijn het theoretische deel en de praktijkopleiding volledig op elkaar afgestemd in 1 opleiding. Je bent sneller klaar dan met de losse opleidingen en wordt optimaal begeleid.

economie management recht

Praktijkopleiding MKB (3 jaar)

De opleiding tot AA accountant bestaat uit de theoretische opleiding en de praktijkopleiding. Ook de Praktijkopleiding kun je bij de HAN doen. We bieden die aan in samenwerking met NBA, SRA en Full Finance. Start iedere maand.

economie management recht

Schakelprogramma AA (1 jaar)

Heb jij een financiële hbo-opleiding afgerond en wil je graag je AA titel halen? In korte tijd krijg je de vereiste kennis om na het schakelprogramma zonder problemen door te stromen naar de post-hbo opleiding voor AA Accountancy.

Gesprek in de hal

Schakeltraject Accountancy en Controlling (10 mnd)

Wil jij carrière maken in de accountancy maar heb je geen financiële bachelor? Met dit schakeltraject breng je je kennis snel op het juiste hbo-niveau. I.s.m. Nyenrode Business Universiteit.

eceonomie-management-recht

Trainingen Communicatie Praktijkopleiding MKB

Tijdens de Praktijkopleiding MKB volg je 6 losse trainingsdagen die jou verder helpen te ontwikkelen in je rol van adviseur, teamspeler en kritisch beoordelaar.

docent les-situatie-klaslokaal-overzicht

Business Controlling: post-hbo (i.s.m. Nyenrode Business Universiteit)

Schakeltraject Accountancy en Controlling (10 mnd)

Wil jij carrière maken in de accountancy maar heb je geen financiële bachelor? Met dit schakeltraject breng je je kennis snel op het juiste hbo-niveau.

eceonomie-management-recht

Controlling (1 jaar)

Organisaties worden steeds complexer. Als controller heb je diepgaande kennis, kunde en inzicht. Maar ook de vaardigheid om in het managementteam mee te draaien. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dan is deze opleiding precies iets voor jou!

32878 project-docent

Module Business Controlling (7 mnd)

Wil jij gericht je operationele en financiële kennis verdiepen? Je vaardigheden versterken om op managementniveau te opereren? Dan is deze losse module van de opleiding Controlling precies iets voor jou.

Studievoortgang student gesprek overleg, FM Commerciele economie

Module Financial Controlling (7 mnd)

Wil jij gericht je kennis over regelgeving en administratieve processen in organisaties verdiepen? Je vaardigheden versterken om op managementniveau te opereren? Dan is deze losse module van de opleiding Controlling precies iets voor jou.

Studievoortgang student gesprek overleg, FM Commerciele economie

Master of Science in Controlling (2,5 jaar)

Wil jij vanaf het hbo doorstromen en de universitaire titel MSc in Controlling halen? Dan is deze pre-master echt iets voor jou. Het eerste jaar volg je bij de HAN. De masterfase volg je bij Nyenrode.

en-student-gesprek-overleg

Moderne Bedrijfsadministratie (MBA): hbo-programma

Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) (10 mnd)

Werk je al in een administratieve functie? En wil je graag verder groeien op financieel-administratief gebied? Het gerenommeerde MBA-diploma halen? Volg in je eigen tempo de 4 losse modules van 8 lessen.

werken in de hal

Associate degree of bachelor

Ad Accountancy deeltijd (2 jaar)

Wil jij ondernemers administratief ondersteunen? Wil jij fiscaal advies geven? Je vakkennis vergroten en werken tegelijk? Zoek je een opleiding op hbo niveau? Deze deeltijdopleiding is iets voor jou als je wilt bij- of omscholen.

docent klas studenten klaslokaal lessituatie, FEM commerciele economie, accountancy

Ad Accountancy duaal (2 jaar)

Wil jij ondernemers administratief ondersteunen en fiscaal advies geven? Je vakkennis vergroten en werken tegelijk met een opleiding op hbo niveau? Deze duale opleiding is ideaal als je starter bent en nog recht hebt op studiefinanciering.

koffiekorner, Overleg, samenwerken

Accountancy deeltijd (4 jaar)

Met deze deeltijdopleiding ontwikkel jij je in sneltreinvaart. Wat je leert pas je direct toe in de praktijk. Dat maakt je nog waardevoller voor je werkgever en op de arbeidsmarkt natuurlijk.

Overlegen en samenwerken

Accountancy duaal (4 jaar)

Met deze duale opleiding ontwikkel jij je in sneltreinvaart. Je combineert je opleiding met een baan. Wat je leert pas je direct toe in de praktijk. Ideaal als je starter bent en nog recht hebt op studiefinanciering.

eceonomie-management-recht

Finance & Control deeltijd (4 jr)

Wordt jij die brede financieel expert waar het management op kan bouwen? Overzie geldstromen, bewaak budgetten en controleer processen. Je combineert je opleiding met een baan. Ideaal als je wilt bij- of omscholen. Klaar voor een carrièresprong?

lessituatie klaslokaal studenten, FEM Commerciele Economie

Advies nodig?

Heb je vragen over een specifieke opleiding? Of kunnen we je helpen met het maken van een keuze? Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Voortgangsgesprek, sollicitatie bedrijf en student, FEM Employment

Welke deeltijdopleiding past bij jou?Open Avond: 17 november

Wat is het verschil tussen de opleidingen? Wat past het best bij jou? Ontdek het tijdens de voorlichtingssessies en stel al je vragen tijdens de Open Avond. De volgende is op woensdag 17 november 2021! 

 

Snel antwoord

Vragen over de opleiding?
Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 369 1300