(Post-)hbo opleidingen accountancy en control

eceonomie-management-recht

Ben je werkzaam in het brede werkveld van finance en control en toe aan je volgende stap? Of wil jij leren en tegelijk werken voor een baan in deze boeiende wereld? De HAN is dé opleider voor accountancy en control deeltijd. Bekijk het aanbod: post-hbo, master, associate degree en bachelor niveau.

Post-hbo Accountancy opleidingen

AA Oriëntatie Accountancy MKB (2 jaar)

Werk je op een accountantskantoor en wil je AA-titel halen? Heb jij al een bachelor Accountancy of een gelijkwaardig diploma op zak? Dan is dit je theoretische opleiding.

koffiekorner, Overleg, samenwerken

AA MKB Theorie en Praktijk (3 jaar)

Wil jij je AA titel halen? In de gecombineerde opleiding zijn de theorie- en praktijkopleiding volledig op elkaar afgestemd in 1 opleiding. Je bent sneller klaar en wordt optimaal begeleid.

economie management recht

Praktijkopleiding MKB (3 jaar)

Ook de praktijkopleiding voor je AA-titel kun je bij de HAN doen. We bieden die aan in samenwerking met NBA, SRA en Full Finance. Start iedere maand.

economie management recht

Schakelprogramma AA (1 jaar)

Heb jij een financiële hbo-opleiding afgerond en wil je graag je AA titel halen? Krijg in korte tijd de vereiste kennis om zonder problemen door te stromen naar de post-hbo opleiding voor AA Accountancy.

Gesprek in de hal

Schakeltraject Accountancy en Controlling (10 mnd)

Wil jij carrière maken in de accountancy of controlling maar heb je geen financiële hbo-opleiding afgerond? Met dit schakeltraject breng je je kennis snel op hbo-niveau. I.s.m. Nyenrode Business Universiteit.

eceonomie-management-recht

Trainingen Communicatie Praktijkopleiding MKB

Tijdens de Praktijkopleiding MKB volg je 6 losse trainingsdagen die jou verder helpen te ontwikkelen in je rol van adviseur, teamspeler en kritisch beoordelaar.

docent les-situatie-klaslokaal-overzicht

Post-hbo Accountancy en Controlling opleidingen i.s.m. Nyenrode Business Universiteit

Schakeltraject Accountancy en Controlling (10 mnd)

Wil jij carrière maken in de accountancy of controlling maar heb je geen financiële hbo-opleiding afgerond? Met dit schakeltraject breng je je kennis snel op hbo-niveau.

eceonomie-management-recht

Post-bachelor Controlling (1 jaar)

Organisaties worden steeds complexer. Als controller heb je diepgaande kennis, kunde en inzicht. Maar ook de vaardigheid om in het managementteam mee te draaien. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dan is deze opleiding precies iets voor jou!

32878 project-docent

Module Business Controlling (7 mnd)

Wil jij gericht je operationele en financiële kennis verdiepen? Je vaardigheden versterken om op managementniveau te opereren? Dan is deze losse module van de post-bachelor opleiding Controlling precies iets voor jou.

Studievoortgang student gesprek overleg, FM Commerciele economie

Module Financial Controlling (7 mnd)

Wil jij gericht je kennis over regelgeving en administratieve processen in organisaties verdiepen? Je vaardigheden versterken om op managementniveau te opereren? Dan is deze losse module van de post-bachelor opleiding Controlling precies iets voor jou.

Studievoortgang student gesprek overleg, FM Commerciele economie

(Pre-) Master of Science in Controlling (2,5 jaar)

Wil jij vanaf het hbo doorstromen en de universitaire titel MSc in Controlling halen? Volg het eerste jaar (de pre-master) bij de HAN en de masterfase bij Nyenrode.

en-student-gesprek-overleg

Moderne Bedrijfsadministratie (MBA): hbo-programma

Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) (10 mnd)

Werk je al in een administratieve functie? En wil je graag verder groeien op financieel-administratief gebied? Het gerenommeerde MBA-diploma halen? Volg in je eigen tempo de 4 losse modules van 8 lessen.

werken in de hal

Regel een adviesgesprek

Heb je vragen over een specifieke opleiding? Of kunnen we je helpen met het maken van een keuze? Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. Je kunt ook een afspraak maken voor vrijblijvend adviesgesprek met een van de studieadviseurs. We helpen je graag verder.

Voortgangsgesprek, sollicitatie bedrijf en student, FEM Employment

Associate degree en bachelor degree deeltijd opleidingen

Associate degree Accountancy deeltijd (2 jaar)

Wil jij ondernemers administratief ondersteunen? Wil jij fiscaal advies geven? Je vakkennis vergroten en werken tegelijk? Zoek je een opleiding op hbo niveau? Deze deeltijdopleiding is iets voor jou als je wilt bij- of omscholen.

docent klas studenten klaslokaal lessituatie, FEM commerciele economie, accountancy

Associate degree Accountancy duaal (2 jaar)

Wil jij ondernemers administratief ondersteunen en fiscaal advies geven? Je vakkennis vergroten en werken tegelijk met een opleiding op hbo niveau? Deze duale opleiding is ideaal als je starter bent en nog recht hebt op studiefinanciering.

koffiekorner, Overleg, samenwerken

Accountancy deeltijd (4 jaar)

Met deze deeltijdopleiding ontwikkel jij je in sneltreinvaart. Wat je leert pas je direct toe in de praktijk. Dat maakt je nog waardevoller voor je werkgever en op de arbeidsmarkt natuurlijk.

Overlegen en samenwerken

Accountancy duaal (4 jaar)

Met deze duale opleiding ontwikkel jij je in sneltreinvaart. Je combineert je opleiding met een baan. Wat je leert pas je direct toe in de praktijk. Ideaal als je starter bent en nog recht hebt op studiefinanciering.

eceonomie-management-recht

Finance & Control deeltijd (4 jr)

Wordt jij die brede financieel expert waar het management op kan bouwen? Overzie geldstromen, bewaak budgetten en controleer processen. Je combineert je opleiding met een baan. Ideaal als je wilt bij- of omscholen. Klaar voor een carrièresprong?

lessituatie klaslokaal studenten, FEM Commerciele Economie

Welke opleiding past bij jou?Kom naar de Open Avond op 9 maart!

Past een deeltijdopleiding bij de volgende stap in je carrière? Ontdek het op de Open Avond van 9 maart 2022! Stel al je vragen aan docenten en studenten en proef meteen de sfeer op de campus in Arnhem. In de loop van februari wordt het programma bekend.

317759 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Financien en Rechten op LvS10.

Snel antwoord

Vragen over de opleiding?
Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 369 1300