Social Work en Pedagogiek

Wil je mensen vooruithelpen? Leer jij bijvoorbeeld mensen met psychische of lichamelijke klachten weer grip op het leven te krijgen? Of ondersteun jij een kind met gedragsproblemen? Of richt jij je liever op mensen in ontwikkelingsgebieden? Het verschil maken! Dat is wat je doet als afgestudeerde social worker of pedagogisch professional!

Twee studenten overleggen met laptop

Docent Lotte en student Ayla vertellenBekijk de voorlichtingsvideo

In deze video vertellen docent Lotte en student Ayla je in het kort wat de opleidingen Pedagogiek, Social Work, Social Work Euregio en International Social Work inhouden. Met welke doelgroepen werk je? Hoe vaak loop je stage? En hoe is het om op het hbo te studeren?

Alles wat je wilt weten over Pedagogiek en Social WorkVoorlichting vanachter je laptop

Ga er maar eens goed voor zitten. Neem even wat te drinken, iets lekkers en maak kennis met Pedagogiek en Social Work. Door de Corona-maatregelen kunnen we nu niet naar middelbare scholen en ROC's toe om onze voorlichting op locatie te geven. Daarom beleef jij de online voorlichting over onze opleidingen helemaal vanachter je laptop of PC!

Onze studenten leggen je kort uit wat onze opleidingen inhouden en in welke beroepen je kan komen te werken. Bovendien kun je in de chat al je vragen stellen. 

De voorlichting over Pedagogiek en Social Work vindt in Microsoft Teams. Zet je geluid (en eventueel je camera) uit voordat je aan de voorlichting deelneemt. Gebruik de chatfunctie om vragen te stellen. 

Data en tijden van de voorlichting, vind je in het programmaboekje van jouw school. 

Twee studenten overleggen met laptop

Waaruit kan ik kiezen?

De HAN heeft vier voltijdopleidingen op het gebied Social Work en Pedagogiek. Ook bieden we twee deeltijdopleidingen en twee associate degrees (ad's). Ad's zijn verkorte hbo-opleidingen van 2 jaar.