Voorlichting HBO-ICT

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding HBO-ICT! Dit jaar is de voorlichting niet bij jou op school maar op de laptop, tablet of telefoon bij jou thuis.

hbo-ict bim project model

Neem alvast een kijkjeStel je vragen over de opleiding

Een studiekeuze maken is best lastig. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen?

Kom in contact met een student van de opleiding Communication & Multimedia Design. Stel al je vragen over de opleiding en studeren aan het HBO. Meld je aan via de button!

Studenten overleggen met laptop

Voorlichtingsvideo, drone en rondleiding!

VoorlichtingspresentatieMust see! Alle ins en outs van de propedeuse tot en met het afstuderen komen aan bod! (7.03 min)
cmd studenten projectwerk in ica lounge 2
DronevideoZweef mee door de verschillende ruimtes van HBO-ICT in Arnhem en Nijmegen. (3.10 min)
Streetdrone Automotive HAN logo
Rondleiding van LindaWaar zit de coffee corner? Hoe ziet de lounge eruit? Waar ontmoeten studenten en docenten elkaar? Kijk mee! (1.45 min)
linda van woerkens student hbo ict voor ingang techniek

Help! FAQ tijdens de voorlichting

Kom kennismaken!

Ontdek vooral zelf deze opleiding bij jou past. Zin om een keer langs te komen? Onze deuren staan voor je open.  De volgende Open Dagen zijn op zaterdag 15 en 22 januari. Zien we je dan?

ict cmd studenten vrouwen op trap

Toch niet jouw opleiding?

Communication & Multimedia Design

Wil jij aan de slag met digitale interactieve producten? Ben je creatief en wil je graag iets ontwerpen waar anderen wat aan hebben? Dan is de opleiding Communication & Multimedia Design (CMD) aan de HAN in Arnhem iets voor jou!

cmd studenten in experience lab

Elektrotechniek

Elektriciteit? We kunnen niet zonder. Zonnepanelen, windmolens, elektrische auto's, smartphones, keukenapparatuur of lasertechniek in de zorg. Alles heeft verband met energietechniek. Leer hoe je apparaten en machines beter, duurzamer en slimmer maakt. Of doe nader onderzoek. Dit geeft jou een kick!

elektrotechniek samenwerken elektro

Bedrijfskunde

Voltijd Bachelor opleiding

Flexibel zijn en slim innoveren is voor bedrijven een must. Markten kunnen onrustig zijn, maar jij houdt het hoofd koel. Jij wordt de expert om organisaties duurzaam te verbeteren en te vernieuwen. Bedrijfskunde is gericht op de praktijk: je leert door te doen!

408043 Foto Bedrijfskunde voltijd Nijmegen, studenten buiten

Bouwkunde

Opleiding voltijd hbo bachelor Bouwkunde

Loop jij ook vaak te fantaseren als je door een stad loopt? Hoe je die oude fabriek omtovert tot een gebouw waar iedereen wil wonen? Of hoe je op die lege plek een super duurzaam huis bouwt? De kans is groot dat de opleiding hbo Bouwkunde de studie van je dromen is!

33561 bouwkunde studenten bouwtekening

Twijfel je nog?Doe onze studiekeuzetest

Wat vind je leuk, waar krijg jij energie van? En welke studies passen daar bij? Met deze vragenlijst breng je in ongeveer 10 minuten in beeld wat jouw interesses op dit moment zijn. Het resultaat is een overzicht van opleidingen die daar mogelijk bij aansluiten. Kies vervolgens een paar studies die je eens verder zou willen onderzoeken. Op een Open Dag bijvoorbeeld.

Studenten in verschillende groepjes

Meer vragen?

Wil jij je persoonlijke situatie bespreken? Bijvoorbeeld over toelating of studeren met bijzondere omstandigheden? We zitten voor je klaar! Je kunt ons via Whatsapp bereiken: 024 - 353 0500. Kom maar op!

HAN Whatsapp QR code