(Post-)hbo-cursussen Laboratoriumtechniek

biologie en medisch laboratoriumonderzoek student samenwerken laboratorium

Voor wie zijn de cursussen Laboratoriumtechniek?

Life Sciences is booming. Of het nou gaat om chemie, biotechnologie of management in het laboratorium, er zijn constant nieuwe ontwikkelingen. Werk je in een laboratorium en wil je je verder ontwikkelen? Wil je doorgroeien en meer uit jouw werk halen? Door- studeren? Volg een post-hbo-cursus of training op het gebied van laboratoriumtechniek en word dé specialist binnen jouw organisatie.

Er is veel interactie met medecursisten uit verschillende organisaties. De docenten zijn afkomstig uit het vakgebied. Dat maakt de inhoud nog waardevoller.

Welke cursussen zijn er allemaal?

Klap de menu's uit en bekijk al onze cursussen en trainingen.

Open Avond: 10 maart 2021Wil jij je verdiepen in een van de cursussen Laboratoriumtechniek?

Wil jij meer weten over het aanbod van (post-)hbo-cursussen bij de HAN? Heb je de juiste vooropleiding, hoe zien de programma's eruit en hoe gaat het aanmelden in zijn werk? Antwoord op deze vragen krijg je tijdens de Online Open Avond op woensdag 10 maart 2021! Uiteraard kun jij ook je vragen stellen via de live chatroom.

5 voordelen Hoe overtuig je je werkgever?

Overweegt je werkgever je opleiding te betalen? Dat is goed nieuws. Veel werkgevers hebben opleidingsbudgetten, omdat ze willen investeren in personeel. Help je werkgever een handje met deze 5 voordelen van studeren.

Video

Neem een kijkje bij de Academie Toegepaste Biowetenschappen en Chemie of luister naar Tim Schuijt, docent Kwaliteitszorg in het Laboratorium.

Blijf op de hoogteNieuwsbrief

Een paar keer per jaar verschijnt er een nieuwsbrief van de HAN Academie Toegepaste Biowetenschappen en Chemie. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van cursussen, onderzoek en andere interessante artikelen uit het werkveld.

Telefoons internationaal

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500