(Post-)hbo-cursussen Laboratoriumtechniek

biologie en medisch laboratoriumonderzoek student samenwerken laboratorium

Voor wie zijn de cursussen Laboratoriumtechniek?

Life Sciences is booming. Of het nou gaat om chemie, biotechnologie of management in het laboratorium, er zijn constant nieuwe ontwikkelingen. Werk je in een laboratorium en wil je je verder ontwikkelen? Wil je doorgroeien en meer uit jouw werk halen? Door- studeren? Volg een post-hbo-cursus of training op het gebied van laboratoriumtechniek en word dé specialist binnen jouw organisatie.

Er is veel interactie met medecursisten uit verschillende organisaties. De docenten zijn afkomstig uit het vakgebied. Dat maakt de inhoud nog waardevoller.

Leven Lang Ontwikkelen Welke cursussen zijn er allemaal?

Medisch

Chemisch

Laboratoriummanagement

Kwalificatie en Validatie

Overig
Onderstaande cursussen worden niet aangeboden door de HAN Academie Toegepaste Biowetenschappen en Chemie, maar zijn zeker interessant voor ons vakgebied.

Maatwerk
De Academie Toegepaste Biowetenschappen en Chemie verzorgt ook maatwerk-cursussen en trainingen. Neem contact met ons op en wij ontwikkelen in samenspraak een programma. De cursus of traning kan bij de HAN of op locatie gegeven worden en kan naar wens worden afgesloten met een toets, waarna deelnemers een HAN-certificaat of bewijs van deelname ontvangen. 

Welke cursus past bij jou?Open Avond: 2 juni 2021

Welke cursussen zijn er? Heb je de juiste vooropleiding? Hoe zien de programma's eruit? Hoe meld ik mij aan? Stel al je vragen tijdens een 1-op-1 gesprek  op de online Open Avond. De volgende is op woensdag 2 juni 2021!

Er is geen omschrijving beschikbaar

5 voordelen Hoe overtuig je je werkgever?

Overweegt je werkgever je opleiding te betalen? Dat is goed nieuws. Veel werkgevers hebben opleidingsbudgetten, omdat ze willen investeren in personeel. Help je werkgever een handje met deze 5 voordelen van studeren.

Video

Neem een kijkje bij de Academie Toegepaste Biowetenschappen en Chemie of luister naar Tim Schuijt, docent Kwaliteitszorg in het Laboratorium.

Blijf op de hoogteNieuwsbrief

Een paar keer per jaar verschijnt er een nieuwsbrief van de HAN Academie Toegepaste Biowetenschappen en Chemie. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van cursussen, onderzoek en andere interessante artikelen uit het werkveld.

Telefoons internationaal

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500