7x Gezondheid

Wil je mensen helpen? En werk je graag aan hun gezondheid? Dan ben je bij de HAN aan het juiste adres! Want de HAN biedt maar liefst zeven medische en paramedische bacheloropleidingen aan die uitstekend uitzicht bieden op een baan.

logopedie betrokken student docent

7x Gezondheid:†Maak kennis met 7 hbo-opleidingen gezondheidszorg

7 gezondheid opleidingen (bachelors)Waaruit kan ik kiezen?

Kies je voor zorg, dan kies je voor de HAN. Je vindt er beroepsopleidingen met een passie voor gezondheid!

Open Dag: 27 maart 2021:†Kom sfeer proeven en stel je vragen

Weet je nog niet helemaal zeker naar welke hogeschool je wilt gaan of zit je nog te twijfelen over welke studie je wilt gaan volgen? Bezoek de Online Open Dag†van de HAN op zaterdag 27 maart!

Dit kun je verwachten:†

  • Volg†online voorlichtingen;
  • Maak kennis met studenten en docenten;
  • Krijg antwoord op al jouw vragen;†
  • Proef de sfeer van de campus in Nijmegen!
GGM K33 D6 overlegruimte werkgroep studenten

Imke vertelt: 'Twijfel is niet erg'

“Aan het eind van de havo twijfelde ik heel erg. Ik vond het lastig om een studie te vinden: van de ene kant leek alles me leuk, maar van de andere kant vond ik niks ťcht bij me passen. Daarnaast is het aanbod aan studies zo groot, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik wist wel dat ik iets in de richting van de zorg of het onderwijs wilde doen. Over Verpleegkunde had ik al wat gelezen, maar ik zag het verplegende aspect niet zo zitten. Toch besloot ik naar de Open Dag te gaan."

Testimonial Imke Meijer

Fleur vertelt: 'Ik wilde iets met zorg'

“Ik wist dat ik iets in de zorg wilde doen, maar wat? Samen met mijn ouders heb ik me georiŽnteerd op verschillende opleidingen. Om een beter beeld te krijgen, besloot ik een aantal Open Dagen te bezoeken op de HAN. Die gaven mij veel duidelijkheid. De sfeer was goed en ik werd persoonlijk benaderd. Tijdens de eerste Open Dag, toen ik nog in de vierde klas zat, ontdekte ik dat Verpleegkunde te algemeen voor mij is. In mijn examenjaar bezocht ik de opleidingen Fysiotherapie, Ergotherapie en Voeding en DiŽtetiek. De presentatie bij Ergotherapie gaf me direct een goed gevoel."

Testimonial Fleur Verstegen

Kennismaken met de HAN:†Kijk maar mee!

Kennismaken in coronatijd, dat gaat net even anders. Gelukkig kunnen we online ook veel voor elkaar betekenen. Maar sfeer proeven is natuurlijk het leukst op de campus. Daarom bieden we dit jaar een mooie combi van online en offline activiteiten. Zo krijg je toch een compleet beeld.†

GGM kantine K33 stoelen

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500