(Post-)hbo opleidingen Projectmanagement

eceonomie-management-recht

Jij wilt jezelf ontwikkelen als projectleider. Alles weten over methoden als PRINCE2® of Agile/SCRUM. Of meer leren over bedrijfs- en veranderkundige aanpakken. Is dit iets voor jou? Volg dan een van onze opleidingen of cursussen op het gebied van project- en programmamanagement. Bekijk ons aanbod!

Welke opleidingen zijn er allemaal?

Post-hbo Projectmanagement (10 maanden)

Wil je jezelf verder ontwikkelen als projectleider? Tijdens deze post-hbo opleiding leer je alles over projectmanagement, procesmanagement en persoonlijk leiderschap. Na de opleiding werk je moeiteloos met methoden als PRINCE2® en Agile/SCRUM.

eceonomie-management-recht

Projectmanagement IPMA D/C (3 maanden)

Projectmanagement IPMA D/C is een must voor iedere projectmedewerker en projectleider die zich de breedte van het vakgebied eigen wil maken en het IPMA-certificaat wil behalen.

eceonomie-management-recht

Green Belt Lean- en Procesmanagement (4 maanden)

Wil je verbeterprocessen opzetten? Collega’s enthousiast maken en coachen? Klanten blijvend aan jullie organisatie binden? Tijdens de opleiding Green Belt Lean- en Procesmanagement ga je aan de slag met je eigen verbeterproject.

33978 Samenwerken, post-it plakken, proces

Agile Foundation (3 dagdelen)

Je bent projectleider, projectmedewerker, betrokken bij productontwikkeling of leidinggevende. Met Agile Foundation leer je de complete basis van agile.

33140 economie-management-recht, post-it plakken, scrum, kleuren, finance

PRINCE2® Foundation (2 dagdelen)

Jij bent (startend) projectmedewerker of projectleider. Je wilt je vaardigheden ontwikkelen en projecten gestructureerd aanpakken. Je leert de methode PRINCE2® kennen en behaalt het officiële PRINCE2® certificaat.

docent-lessituatie klaslokaal studenten overzicht, FEM Commerciele Economie

Scrum Master (2 dagen)

In de training Scrum Master leer je door te doen! In kleine stappen je doel bereiken, dat is de kracht van scrum. In deze training leer je teams naar resultaten te brengen en de samenwerking continue te verbeteren.

33967 Samenwerken, post-it plakken, proces

Projectmanagement-ondersteuning (3 dagen)

Je bent (aankomend) projectondersteuner of projectassistent. Je wil inzicht krijgen in alle aspecten van projectadministratie en -ondersteuning.

eceonomie-management-recht

Design Thinking (3 maanden)

Design Thinking maakt de laatste jaren een opmars. Deze problem solving methode leidt tot creatieve en werkbare oplossingen voor complexe problemen. In overzichtelijke stappen kom je samen tot de oplossingen van morgen.

Presentatie, presenteren, vergaderen

Agenda

Online Open Avond
 

  • 2 juni 2021: 18.00 - 21.00 uur | online, meld je aan!

Proefcolleges
 

Startdata
 

Ervaringen van anderen

Open Avond: 2 juni 2021Wil jij je verdiepen in een Projectmanagement opleiding?

Wil jij meer weten over het aanbod van Projectmanagement opleidingen bij de HAN? Wat is het verschil tussen de opleidingen en hoe zien de programma's eruit? Antwoord op deze vragen krijg je tijdens de Online Open Avond op 2 juni! Uiteraard kun jij ook je vragen stellen via de live chatroom.

laptop-studeren-vrolijk

Ontmoet onze docenten

Docent Agile FoundationAnita Pijnappels

Anita is een ervaren Agile coach en trainer. Ze beheerst zowel de klassieke projectbesturingsmethodiek (PRINCE2®) als ook de agile methodiek. Sinds 2016 is Anita eigenaar van Zie Ontwikkeling en helpt ze verschillende organisaties agile te werken in de rol van transitiecoach en trainer.

Docent Scrum MasterJoris Martens

Joris Martens is agile coach, scrum master en trainer. Hij houdt van complexe vraagstukken en wil deze helpen oplossen met het benutten van collectieve intelligentie. Joris combineert zijn liefde voor leren en creativiteit met een scherpe focus op waarde.

Docent module Business Cases, post-hbo ProjectmanagementHenry Spronk

"Het geeft mij energie wanneer ik na 4 colleges zie dat de studenten de vertaling van de projectuitvoering naar een investeringsbegroting en projectprognose kunnen maken en gefundeerde conclusies kunnen trekken over het vervolg van het project. Zonder financieel expert te worden, zijn studenten na het volgen van de module business cases, in staat om op niveau te klankborden met financiële collega's binnen hun organisatie.”

Docent Veranderkunde, post-hbo ProjectmanagementEllen Kuipers

Ellen Kuipers is verandermanager, coach & trainer op het gebied van persoonlijk leiderschap, en werkzaam als docent bij de HAN. Kunnen bijdragen in het leerproces van mensen, ervoor zorgen dat zij nieuwe dingen ontdekken, zich ontwikkelen en groeien is het mooiste en meest dankbare werk dat er is!

Maatwerk

Ben je opzoek naar een leertraject op maat? Samen kunnen we een incompany-traject ontwikkelen voor jouw organisatie. Neem contact met ons op om de opties te bespreken! Bel of mail ons: 026 - 369 1300deeltijd.projectleiderschap@han.nl

Advies nodig?

Heb je vragen over een specifieke opleiding? Of kunnen we je helpen met het maken van een keuze? Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Telefoons internationaal