(Post-)hbo opleidingen Human Resource Management

economie management recht

Vergrijzing, flexibilisering en robotisering: het levert personele problemen op. Jij wilt je kennis over Human Resource Management verdiepen of als manager je HRM-taken beter uitvoeren. Volg een (post-)hbo opleiding of cursus op het gebied van HRM en word dé inhoudsexpert van jouw organisatie!

post-hbo opleidingen en hbo-programma's

Strategisch HRM (12 maanden)

Wil jij je HRM-kennis verder verdiepen? Post-hbo Strategisch HRM leidt je op tot strategisch partner, veranderaar en inhoudsexpert. Je leert duurzaam HRM-beleid in je organisatie te implementeren en de juiste HRM-koers in te zetten.

economie management recht

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (5 maanden)

Leren hoe je medewerkers gemotiveerd houdt? Ziekteverzuim beperken? Tijdens de opleiding Adviseur Duurzame Inzetbaarheid krijg je inzicht in hoe je ziekteverzuim terugdringt. Ook word je gecoacht op jouw persoonlijk leiderschap en adviesvaardigheden.

eceonomie-management-recht

HR-Analytics (6 maanden)

Belangrijke besluiten over personeel nemen op basis van beperkte inzichten. Het gebeurt té vaak in organisaties. En het kost veel geld. Leren hoe je beslissingen op basis van data analyse neemt? Volg de opleiding HR-Analytics.

en-student-gesprek-overleg

Succesvol Strategisch Partner (6 maanden)

De arbeidsmarkt verandert snel. Het is belangrijker dan ooit dat je een gewaardeerd strategisch partner bent. En zo veranderingen écht in gang kunt zetten. Zoek jij naar handvatten? Volg de opleiding Succesvol Strategisch Partner.

Studievoortgang student gesprek overleg, FM Commerciele economie

Cursussen en trainingen

Duurzaam Inzetbaar Potentieel Coach (5 dagdelen)

Als Duurzaam Inzetbaar Potentieel Coach leer je om mensen met levens- en loopbaanvragen koers te laten houden. Op basis van een bewezen methode leer je coachees om met zichzelf in gesprek te gaan en in ondernemende actiemodus te komen.

Studievoortgang student gesprek overleg, FM Commerciele economie

Employee Experience (4 dagen)

Het is als organisatie steeds belangrijker om te focussen op het welzijn van medewerkers. Ben jij manager of adviseur? En wil je Employee Experience inzetten om van jouw organisatie een Topwerkgever te maken? Volg de cursus Employee Experience!

Voortgangsgesprek serieus, portrait, FEM Employment

Ontwikkelgericht Leiderschap (5 dagdelen)

Wil jij weten wat je organisatie nodig heeft om een lerende cultuur te worden? En wat jouw rol als leidinggevende hierin is? Maak continu ontwikkelen mogelijk binnen jouw organisatie. Volg de cursus Ontwikkelgericht Leiderscap!

werken in de hal

Gesprekken met Impact (4 dagdelen)

Je wil professionele gesprekken met zelfvertrouwen voeren en meer resultaat halen uit complexe gesprekssituaties. Verhoog je zelfvertrouwen, persoonlijk leiderschap en daarmee je competentie om met meer impact gesprekken te kunnen voeren.

Hangar

Vitaal Leiderschap (3 dagdelen)

Vitale, veerkrachtige medewerkers zijn essentieel voor een organisatie. Als leidinggevende merk je verschil in vitaliteit van medewerkers. Hoe ga jij het gesprek hierover aan? En wat is je eigen potentieel? Volg de cursus Vitaal Leiderschap!

Overlegen en samenwerken

Welk type opleiding past bij jou?

Cursus

Een cursus is ideaal als je kennis snel wilt bijspijkeren. In een kort programma krijg je praktische highlights aangereikt. Het niveau is hbo en post-hbo.

studenten luisteren naar docent

Training

Tijdens een training oefen je specifieke, praktische vaardigheden. Welke training je ook kiest, ze zijn allemaal op hbo- of post-hbo-niveau. Als je alles goed doorloopt, krijg je een certificaat of diploma.

docent legt uit

Post-hbo-opleiding

Het woord ‘post-hbo’ zegt het al: een opleiding die je na je hbo-diploma kunt volgen. Ideaal als je werkt en je wilt verdiepen in een specifiek vakgebied.

groep mensen achter laptop informeel

Hbo-programma

Hbo-programma’s zijn korte hbo-opleidingen, soms ook een onderdeel uit een hbo-opleiding. Wat je leert tijdens een hbo-programma, kun je direct toepassen in je beroep.

Daryna en Jarno zitten op blauwe poef, FEM Associate degrees

Agenda

 

Online Open Avond
 

  • 10 maart 2021: 18.00 - 21.00 uur | online, meld je aan!

Startdata
 

Ervaringen van studenten

Krijg alvast een inkijkje in onze HRM-opleidingen met deze video's!

Open Avond: 10 maart 2021Wil jij je verdiepen in een HRM opleiding?

Wil jij meer weten over het aanbod van HRM opleidingen bij de HAN? Wat is het verschil tussen de opleidingen en hoe zien de programma's eruit? Antwoord op deze vragen krijg je tijdens de Online Open Avond op 10 maart! Uiteraard kun jij ook je vragen stellen via de live chatroom.

laptop-studeren-vrolijk

Maatwerk

Ben je opzoek naar een leertraject op maat? Samen kunnen we een incompany-traject ontwikkelen voor jouw organisatie. Neem contact met ons op om de opties te bespreken! Bel of mail ons: 026 369 1300, deeltijd.bedrijfskundehr@han.nl.

Snel antwoord

Vragen over de opleiding?
Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 8.30 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 369 1300