(Post-)hbo opleidingen Human Resource Management

economie management recht

De arbeidsmarkt verandert snel. Vergrijzing, flexibilisering, internationalisering en de coronamaatregelen zijn slechts enkele ontwikkelingen die je organisatie en jou als HR-professional raken. Onze praktijkgerichte post-hbo HRM leergangen helpen jou jezelf en je organisatie te professionaliseren.

Voor wie?

Onze leergangen zijn geschikt voor iedere HR-professional die zijn expertise wil verstevigen, verdiepen, verbreden of actualiseren. Ook werkgevers en consultants die hun rol als (adviseur van een) goed werkgever willen verstevigen zijn bij ons aan het juiste adres.  

Waarom de HAN voor jou als professional? 

Als HAN staan we voor relevant, actueel en praktijkgericht onderwijs. Vandaag leren wat je morgen toe kunt passen, door experts uit het werkveld. Wij staan voor flexibiliteit en de persoonlijke benadering. Deze unieke combinatie maakt een post-hbo leergang de geschikte keus voor iedere professional die wil groeien in expertise en professie.

Waarom als organisatie investeren in een leergang bij de HAN?  

Bij de HAN geloven wij dat leren en doen hand in hand gaan. Daarom betekent het volgen van een post-hbo leergang door een professional uit jouw organisatie, dat de professional een praktijkcasus aan zal pakken. Je creëert als organisatie een win-win situatie, waarin de ontwikkeling van de professional, en de organisatie hand in hand gaan.   

post-hbo opleidingen en hbo-programma's

Strategisch HRM (6 maanden)

Wil jij je HRM-kennis verder verdiepen? Post-hbo Strategisch HRM leidt je op tot strategisch partner, veranderaar en inhoudsexpert. Je leert duurzaam HRM-beleid in je organisatie te implementeren en de juiste HRM-koers in te zetten.

economie management recht

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (6 maanden)

Leren hoe je medewerkers gemotiveerd houdt? Ziekteverzuim beperken? Tijdens de opleiding Adviseur Duurzame Inzetbaarheid krijg je inzicht in hoe je ziekteverzuim terugdringt. Ook word je gecoacht op jouw persoonlijk leiderschap en adviesvaardigheden.

eceonomie-management-recht

HR-Analytics (6 maanden)

Belangrijke besluiten over personeel nemen op basis van beperkte inzichten. Het gebeurt té vaak in organisaties. En het kost veel geld. Leren hoe je beslissingen op basis van data analyse neemt? Volg de opleiding HR-Analytics.

en-student-gesprek-overleg

Gezonde kijk op verzuim voor medici (4 maanden)

Je bent (para)medicus of verpleegkundige en realiseert je dat werk een positieve invloed op de gezondheid van je cliënten heeft. Word jij de change-agent die de werelden van werk en de gezondheidszorg dichter bij elkaar brengt?

136851 Commerciele Economie studievoortgang gesprek student 2019

Gezonde kijk op verzuim voor werkgevers (4 maanden

Duurzame inzetbaarheid van je personeel is cruciaal in tijden van krapte op de arbeidsmarkt. De post-hbo Gezonde kijk op de verzuim helpt jou als werkgever om op passende manier met complex, langdurig of frequent verzuim om te gaan.

32256 en-student-gesprek-overleg

Cursussen en trainingen

Cursus Human Resource Management (7 avonden)

Wil jij je kennis op HR-gebied verdiepen en verbreden? Zorgen dat je de juiste mensen binnenkrijgt én behoudt? De cursus Human Resource Management (HRM) geeft je de handvatten.

eceonomie-management-recht

Coach Duurzame Inzetbaarheid (5 dagdelen)

Als Duurzaam Inzetbaar Potentieel Coach leer je om mensen met levens- en loopbaanvragen koers te laten houden. Op basis van een bewezen methode leer je coachees om met zichzelf in gesprek te gaan en in ondernemende actiemodus te komen.

Studievoortgang student gesprek overleg, FM Commerciele economie

Ontwikkelgericht Leiderschap (5 dagdelen)

Wil jij weten wat je organisatie nodig heeft om een lerende cultuur te worden? En wat jouw rol als leidinggevende hierin is? Maak continu ontwikkelen mogelijk binnen jouw organisatie. Volg de cursus Ontwikkelgericht Leiderscap!

werken in de hal

Design Thinking (3 maanden)

Design Thinking maakt de laatste jaren een opmars. Deze problem solving methode leidt tot creatieve en werkbare oplossingen voor complexe problemen. In overzichtelijke stappen kom je samen tot de oplossingen van morgen.

Presentatie, presenteren, vergaderen

Gesprekken met Impact (4 dagdelen)

Je wil professionele gesprekken met zelfvertrouwen voeren en meer resultaat halen uit complexe gesprekssituaties. Verhoog je zelfvertrouwen, persoonlijk leiderschap en daarmee je competentie om met meer impact gesprekken te kunnen voeren.

Hangar

Vitaal Leiderschap (3 dagdelen)

Vitale, veerkrachtige medewerkers zijn essentieel voor een organisatie. Als leidinggevende merk je verschil in vitaliteit van medewerkers. Hoe ga jij het gesprek hierover aan? En wat is je eigen potentieel? Volg de cursus Vitaal Leiderschap!

Overlegen en samenwerken

Welk type opleiding past bij jou?

Cursus

Een cursus is ideaal als je kennis snel wilt bijspijkeren. In een kort programma krijg je praktische highlights aangereikt. Het niveau is hbo en post-hbo.

studenten luisteren naar docent

Training

Tijdens een training oefen je specifieke, praktische vaardigheden. Welke training je ook kiest, ze zijn allemaal op hbo- of post-hbo-niveau. Als je alles goed doorloopt, krijg je een certificaat of diploma.

docent legt uit

Post-hbo-opleiding

Het woord ‘post-hbo’ zegt het al: een opleiding die je na je hbo-diploma kunt volgen. Ideaal als je werkt en je wilt verdiepen in een specifiek vakgebied.

groep mensen achter laptop informeel

Hbo-programma

Hbo-programma’s zijn korte hbo-opleidingen, soms ook een onderdeel uit een hbo-opleiding. Wat je leert tijdens een hbo-programma, kun je direct toepassen in je beroep.

Daryna en Jarno zitten op blauwe poef, FEM Associate degrees

Agenda


Proefcolleges
 

Online Open Avond
 

  • 2 juni 2021: 18.00 - 21.00 uur | online, meld je aan!

Startdata
 

Ervaringen van studenten

Krijg alvast een inkijkje in onze HRM-opleidingen met deze video's!

Open Avond: 2 juni 2021Wil jij je verdiepen in een HRM opleiding?

Wil jij meer weten over het aanbod van HRM opleidingen bij de HAN? Wat is het verschil tussen de opleidingen en hoe zien de programma's eruit? Antwoord op deze vragen krijg je tijdens de Online Open Avond op 2 juni! Uiteraard kun jij ook je vragen stellen via de live chatroom.

laptop-studeren-vrolijk

Maatwerk

Ben je opzoek naar een leertraject op maat? Samen kunnen we een incompany-traject ontwikkelen voor jouw organisatie. Neem contact met ons op om de opties te bespreken! Bel of mail ons: 026 369 1300deeltijd.bedrijfskundehr@han.nl.

Advies nodig?

Heb je vragen over een specifieke opleiding? Of kunnen we je helpen met het maken van een keuze? Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Telefoons internationaal