(Post-)hbo Human Resource Management - HAN Management PRO

economie management recht

Vergrijzing, flexibilisering, internationalisering en de coronamaatregelen zijn slechts enkele ontwikkelingen die je organisatie en jou als HR-professional raken. De praktijkgerichte post-hbo HRM leergangen van HAN Management PRO helpen jou jezelf en je organisatie te professionaliseren.

HAN Management PRO is verantwoordelijk voor alle post-hbo opleidingen, trainingen en cursussen die te maken hebben met management. We bieden opleidingen aan op het gebied van bedrijfskunde, projectmanagement, HRM, arbeid en zorg, leiderschap, training en coaching en logistiek. We zijn continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van ons aanbod. Zo ontstaan er in samenwerking met onze lectoraten en partners in het werkveld vaak nieuwe opleidingen.

post-hbo opleidingen en hbo-programma's

Strategisch HRM (6 maanden)

Wil jij je HRM-kennis verder verdiepen? Post-hbo Strategisch HRM leidt je op tot strategisch partner, veranderaar en inhoudsexpert. Je leert duurzaam HRM-beleid in je organisatie te implementeren en de juiste HRM-koers in te zetten.

economie management recht

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (6 maanden)

Leren hoe je medewerkers gemotiveerd houdt? Ziekteverzuim beperken? Tijdens de opleiding Adviseur Duurzame Inzetbaarheid krijg je inzicht in hoe je ziekteverzuim terugdringt. Ook word je gecoacht op jouw persoonlijk leiderschap en adviesvaardigheden.

eceonomie-management-recht

HR-Analytics (6 maanden)

Belangrijke besluiten over personeel nemen op basis van beperkte inzichten. Het gebeurt té vaak in organisaties. En het kost veel geld. Leren hoe je beslissingen op basis van data analyse neemt? Volg de opleiding HR-Analytics.

en-student-gesprek-overleg

Cursussen en trainingen

Cursus Human Resource Management (7 avonden)

Wil jij je kennis op HR-gebied verdiepen en verbreden? Zorgen dat je de juiste mensen binnenkrijgt én behoudt? De cursus Human Resource Management (HRM) geeft je de handvatten.

eceonomie-management-recht

Coach Duurzame Inzetbaarheid (5 dagdelen)

Als Duurzaam Inzetbaar Potentieel Coach leer je om mensen met levens- en loopbaanvragen koers te laten houden. Op basis van een bewezen methode leer je coachees om met zichzelf in gesprek te gaan en in ondernemende actiemodus te komen.

Studievoortgang student gesprek overleg, FM Commerciele economie

Ontwikkelgericht Leiderschap (5 dagdelen)

Wil jij weten wat je organisatie nodig heeft om een lerende cultuur te worden? En wat jouw rol als leidinggevende hierin is? Maak continu ontwikkelen mogelijk binnen jouw organisatie. Volg de cursus Ontwikkelgericht Leiderscap!

werken in de hal

Design Thinking (3 maanden)

Design Thinking maakt de laatste jaren een opmars. Deze problem solving methode leidt tot creatieve en werkbare oplossingen voor complexe problemen. In overzichtelijke stappen kom je samen tot de oplossingen van morgen.

Presentatie, presenteren, vergaderen

Welk type opleiding past bij jou?

Cursus

Een cursus is ideaal als je kennis snel wilt bijspijkeren. In een kort programma krijg je praktische highlights aangereikt. Het niveau is hbo en post-hbo.

studenten luisteren naar docent

Training

Tijdens een training oefen je specifieke, praktische vaardigheden. Welke training je ook kiest, ze zijn allemaal op hbo- of post-hbo-niveau. Als je alles goed doorloopt, krijg je een certificaat of diploma.

docent legt uit

Post-hbo-opleiding

Het woord ‘post-hbo’ zegt het al: een opleiding die je na je hbo-diploma kunt volgen. Ideaal als je werkt en je wilt verdiepen in een specifiek vakgebied.

groep mensen achter laptop informeel

Hbo-programma

Hbo-programma’s zijn korte hbo-opleidingen, soms ook een onderdeel uit een hbo-opleiding. Wat je leert tijdens een hbo-programma, kun je direct toepassen in je beroep.

Daryna en Jarno zitten op blauwe poef, FEM Associate degrees

Agenda

 

Adviesgesprek-weken

Startdata
 

Ervaringen van studenten

Krijg alvast een inkijkje in onze HRM-opleidingen met deze video's!

Bekijk onze opleidingen per domein

Bedrijfskunde

Wil je als manager mensen in beweging krijgen? Actuele kennis en vaardigheden zijn noodzakelijk. Volg een (post-)hbo opleiding of cursus op het gebied van Bedrijfskunde en word dé inhoudsexpert van jouw organisatie!

economie management recht

Projectmanagement

Jij wilt je ontwikkelen als projectleider. Alles weten over methoden als PRINCE2® of Agile/SCRUM en leren over bedrijfs- en veranderkundige aanpakken. Volg een van onze opleidingen of cursussen op het gebied van project- en programmamanagement.

eceonomie-management-recht

Leiderschap en Coaching

Wil je als leidinggevende of coach mensen in beweging krijgen? Actuele kennis en vaardigheden zijn noodzakelijk. Volg een (post-)hbo opleiding, cursus of training op het gebied van Leiderschap of Coaching!

werken in de hal

Voor wie?

Onze leergangen zijn geschikt voor iedere HR-professional die zijn expertise wil verstevigen, verdiepen, verbreden of actualiseren. Ook werkgevers en consultants die hun rol als (adviseur van een) goed werkgever willen verstevigen zijn bij ons aan het juiste adres.  

Waarom de HAN voor jou als professional? 

Als HAN Management PRO staan we voor relevant, actueel en praktijkgericht onderwijs. Vandaag leren wat je morgen toe kunt passen, door experts uit het werkveld. Wij staan voor flexibiliteit en de persoonlijke benadering. Deze unieke combinatie maakt een post-hbo leergang de geschikte keus voor iedere professional die wil groeien in expertise en professie.

Waarom als organisatie investeren in een leergang van HAN Management PRO?  

Bij HAN Management PRO geloven wij dat leren en doen hand in hand gaan. Daarom betekent het volgen van een post-hbo leergang door een professional uit jouw organisatie, dat de professional een praktijkcasus aan zal pakken. Je creëert als organisatie een win-win situatie, waarin de ontwikkeling van de professional, en de organisatie hand in hand gaan.   

Adviesgesprek-weken: 16 - 27 augustusWil jij je verdiepen in een van onze post-hbo's, cursussen of trainingen?

Doe je nog wel wat je leuk vindt? Zoek je verdieping? Of wil je je specialiseren? Heb jij je georiënteerd in een (post-)hbo-opleiding, training of cursus, maar twijfel je nog? Pak je kans en ga met ons in gesprek!

laptop-studeren-vrolijk

Maatwerk

Ben je opzoek naar een leertraject op maat? Samen kunnen we een incompany-traject ontwikkelen voor jouw organisatie. Neem contact met ons op om de opties te bespreken! Bel of mail ons: 026 369 1300deeltijd.bedrijfskundehr@han.nl.

Advies nodig?

Heb je vragen over een specifieke opleiding? Of kunnen we je helpen met het maken van een keuze? Stel je vraag aan HAN Management PRO. We helpen je graag verder.

Telefoons internationaal