Economie en Bedrijf

Wil jij iets met cijfers, maar werk je ook graag met mensen? Dan zit er in het interessegebied Economie en Bedrijf vast een opleiding die bij je past. We hebben 'm onderverdeeld in 6 clusters van opleidingen. Waar ga jij je verder in verdiepen?


Over Economie en Bedrijf

Dat kan slimmer. Dat denk jij vaak, als je pakketje te laat wordt bezorgd. Of als je maar geen reactie krijgt op een e-mail. Wil jij een bedrijf beter laten functioneren? Het beste uit mensen halen? Een bedrijf op de kaart zetten? Misschien wel je eigen bedrijf! Want: ja, het kan altijd slimmer.

OpleidingenStudies bij Economie en Bedrijf

Check hier welke voltijd-, deeltijd- en duale studies onder Economie en Bedrijf vallen.

Clusters bij Economie en Bedrijf

Business en Communicatie

Jij weet wat er speelt in de samenleving en zit altijd vol met creatieve ideeën. Apps, social media en internet? Helemaal jouw ding!

Financieel management

Je bent nieuwsgierig naar de geldstromen in een bedrijf. En hoe je die controleert. Een opleiding op het gebied van financieel management is jouw springplank.

International studies

Wil jij ontdekken hoe internationaal zakendoen werkt? Leren hoe je het verhaal van jouw bedrijf laat landen? Een internationale studie zit bomvol uitdagingen.

Lerarenopleidingen

Hoe verdien je je geld? En waar geef je het wel en niet aan uit? Het is allemaal economie. Zin om deze vraagstukken aan jongeren voor te leggen?

Marketing en sales

Jouw bedrijf of product op de (internationale) kaart zetten? Of focus jij je liever op prikkelende communicatie? Wil je breed onderlegd zijn om je eigen onderneming te kunnen runnen?

Management en organisatie

Een bedrijf beter laten functioneren. Werknemers meer laten samenwerken. Het beste uit mensen halen. Een opleiding op het gebied van management en organisatie opent je ogen.