Brochures

De HAN heeft verschillende brochures en magazines klaarliggen voor aankomende studenten en hun ouders. Ze zijn verkrijgbaar als PDF of als gedrukte variant. Hieronder staan ze op een rijtje.


Koosje

Magazine voor ouders over studiekeuze 

Ouders spelen een belangrijke rol in het studiekeuzeproces. Koosje is een magazine dat ouders helpt én inspireert. Hoe stimuleer je je kind bij het maken van de juiste studiekeuze? Hoe begeleid je zonder te sturen? En ook: past het hbo wel bij je kind? Koosje, het magazine voor ouders bevat persoonlijke verhalen, achtergrondinformatie en advies van experts op het gebied van loopbaanoriëntatie. En last but not least: veel tips van jongeren zelf. 

Studiekeuze en Studeren bij de HAN

Bachelor voltijd opleidingsaanbod 2020-2021 

Deze brochure geeft een overzicht van alle interessegebieden en bachelor voltijd opleidingen bij de HAN. Inclusief informatie over het studiekeuzeproces en de oriëntatiemogelijkheden bij de HAN,  studeren met bijzondere omstandigheden, toelatingsvoorwaarden en aanmelddeadlines. Deze brochure zet alle info op een rij. 

Van mbo naar hbo 

Opleidingsaanbod Voltijd / Deeltijd / Duaal 2020-2021 

Mbo’ers die willen doorstromen naar het hbo hebben veel te kiezen. Gaan ze voor een opleiding in voltijd, deeltijd of duaal? Een Bachelor of Associate degree? Deze brochure geeft een overzicht van alle interessegebieden en bachelor opleidingen bij de HAN. Inclusief informatie over het studiekeuzeproces en de oriëntatiemogelijkheden bij de HAN, studeren met bijzondere omstandigheden, toelatingsvoorwaarden en aanmelddeadlines. Deze brochure zet alle info op een rij.

Hij is binnenkort beschikbaar. 

Meerdere brochures bestellen

Wil je deze brochures in grotere aantallen bestellen? Voor bijvoorbeeld een evenement of activiteit op school.  Neem dan contact op met het HAN Voorlichtingscentrum