Introductie Economie

Het is zo ver: jouw studie gaat beginnen! Om ervoor te zorgen dat jij een vliegende start maakt, wordt er een introductiebijeenkomst georganiseerd. Je maakt kennis met de opleiding, je medestudenten en de HAN.


De introductie/opstartbijeenkomst vindt plaats op donderdag 30 januari op de HAN-campus in Arnhem: Faculteit Economie en Management, Ruitenberglaan 31 (gratis parkeren). 

Het is wenselijk dat je aanwezig bent. Je krijgt namelijk uitleg over de digitale leersystemen, het onderwijs en de studie-aanpak. Ook leer je jouw medestudenten kennen.

Programma introductie/opstartbijeenkomst

Hieronder vind je per opleiding het programma.

Boekenlijst

De boekenlijst van jouw opleiding vind je hieronder. Boeken zijn te bestellen bij elke willekeurige boekhandel. De readers koop je op de HAN Campus bij de CampusStore. Je betaalt met jouw HAN-card of met de pinpas.

Start van jouw opleiding

Je opleiding start in de week van 3 februari. Meer informatie krijg je op 30 januari.

Check je aanmeldstatus

Tijdens jouw aanmelding voor een deeltijdopleiding aan de HAN doorloop je een aantal stappen. Pas als je alle stappen hebt doorlopen en voldoet aan de toelatingseisen (vooropleidingseis, intake, digitale machtiging etc.), kun je starten met de opleiding. Check je aanmeldstatus op han.nl/mijnaanmelding

Hoe kan ik me afmelden voor de intro?

De introductie is een belangrijke kick-off van de opleiding. We gaan er van uit dat je er bij bent. Kun je er echt niet bij zijn? Meld je dan vóór 20 januari per mail af: deeltijd.emr@han.nl.