Introductie Economie

Het is zo ver: jouw studie gaat beginnen! Om ervoor te zorgen dat jij een vliegende start maakt, organiseren we een (online) introductiebijeenkomst. Je maakt kennis met de opleiding, je medestudenten en de HAN. Tot snel!


De online introductie/opstartbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 25 augustus, donderdag 27 augustus of vrijdag 28 augustus. Onder programma zie je welke datum de introductie van jouw opleiding plaatsvindt. 

Het is wenselijk dat je aanwezig bent. Je krijgt namelijk uitleg over de digitale leersystemen, het (online) onderwijs en de studie-aanpak. Ook leer je jouw medestudenten kennen.

Studeren in coronatijd

Studeren in coronatijd werkt net even anders dan normaal. Je volgt bijvoorbeeld vaker lessen vanuit huis, omdat er maar een beperkt aantal studenten op de HAN mag zijn. Daardoor is het contact met je studiegenoten, je docenten en je studiebegeleider ook anders. We doen er alles aan om je regelmatig ‘in het echt’ te zien, en we helpen je graag op weg. Op deze pagina lees je meer over studeren in coronatijd.

Programma introductie/opstartbijeenkomst

Hieronder vind je per opleiding het programma.

Welkom bij Commerciële Economie!Maak kennis met docenten Commerciële Economie

Boekenlijst

De boekenlijst van jouw opleiding vind je hieronder. Boeken zijn te bestellen bij elke willekeurige boekhandel. De readers koop je op de HAN Campus bij de CampusStore. Je betaalt met jouw HAN-card of met de pinpas.

Start van jouw opleiding

Je opleiding start in de eerste week van september.

Check je aanmeldstatus

Tijdens jouw aanmelding voor een deeltijdopleiding aan de HAN doorloop je een aantal stappen. Pas als je alle stappen hebt doorlopen en voldoet aan de toelatingseisen (vooropleidingseis, intake, digitale machtiging etc.), kun je starten met de opleiding. Check je aanmeldstatus op han.nl/mijnaanmelding

Hoe kan ik me afmelden voor de intro?

De introductie is een belangrijke kick-off van de opleiding. We gaan er van uit dat je er bij bent. Kun je er echt niet bij zijn? Meld je dan vóór donderdag 20 augustus per mail af: deeltijd.emr@han.nl.