Omscholen naar ICT en media

Studeren vraagt veel van je. Maar kijk naar wat het je oplevert! Werkgevers staan straks te springen om jou. Laat je omscholen naar ICT en media. Start met een deeltijd-bacheloropleiding of kies voor het omscholingstraject Make IT Work.


OmscholingstrajectMake IT Work

De IT heeft veel mensen nodig. Heb je een hbo- of wo-diploma, geen specifieke IT-achtergrond, maar lijkt werken in de IT je hartstikke leuk; meld je dan aan bij Make IT Work. Na de omscholing ga je gegarandeerd in een baan aan de slag.

MediaCommunication en Multimedia Design in deeltijd

Bedrijven zitten te springen om werknemers die snappen hoe je beeld, creativiteit, communicatie en code slim combineert. Kies voor de opleiding Communication & Multimedia Design (CMD). Check of je voldoet aan de toelatingseisen – en wat de mogelijkheden zijn als dat niet zo is. 

ICTKies voor hbo-ICT in deeltijd

Help jezelf, werkgevers en gebruikers vooruit in de digitale wereld. Kies voor bachelor-opleiding ICT in deeltijd. Check of je voldoet aan de toelatingseisen – en wat de mogelijkheden zijn als dat niet zo is.

Taaleis

Wil je starten met de opleiding ICT? Dan moet je voldoen aan de taaleis. We vinden het belangrijk dat je mondeling en schriftelijk sterk bent in het Nederlands. Bijscholen? Dat kan bijvoorbeeld via het Talencentrum van de HAN of een ROC in de buurt.  

HAN EmploymentHulp bij het vinden van een werkplek

Omscholen naar ICT en media? Dan is het belangrijk dat je een relevante werkplek hebt voor 20 uur in de week, waar je werkzaamheden op het juiste niveau kunt doen. Vind je die niet voor de start van de bachelor? Dan mag je toch beginnen. Samen zoeken we naar een oplossing. HAN Employment kan helpen in je speurtocht naar een geschikte werkgever.

Stel je vraag

Het HAN VoorlichtingsCentrum helpt je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500