Omscholen

Omscholen naar een beroep met meer toekomst of meer zingeving. Wie wil dat niet? Maar waar zit toekomst in? En past die baan ook bij jou? Met welke studie kom je daar? We helpen je op weg in 4 stappen. Richting werk met toekomst voor jou.

twee studenten overleggen tijdens hoorcollege

Werk met toekomst Omscholen in 4 stappen

Wie ben je, en waarom wil je jezelf omscholen? Belangrijke vragen voordat je je op een studie stort. Zo is de kans op succes veel groter. In 4 stappen helpen we jou op weg naar een succesvol omscholingstraject.

4 testimonialsOmscholen naar Economie

Is omscholen een omweg? Of een weg die je pas op latere leeftijd ontdekt? Omdat je met meer levenservaring anders denkt, ervaart en wat anders wilt. Voor een omscholing kies je nooit zomaar. Lees de eerlijke verhalen van Kathy, Nienke, Marga en Marjolein over omscholen naar een economische richting.

koffiekorner, Overleg, samenwerken

OmscholingstrajectenOmscholen naar Onderwijs

Het onderwijs heeft mensen nodig! Heb jij er altijd van gedroomd om voor de klas te staan, maar heb je nog geen ervaring? Bij de HAN kun je deze droom realiseren. Afhankelijk van jouw achtergrond en vooropleiding ga je lesgeven in het basisonderwijs, middelbaar onderwijs of beroepsonderwijs.

Kind steekt vinger op

OmscholingstrajectenOmscholen naar Zorg en welzijn

Een baan in zorg en welzijn kies je niet zomaar. Voor de meesten is het een missie. Soms ontdek je pas op latere leeftijd dat de zorg jouw passie is. Geldt dit ook voor jou? Dan heeft de HAN verschillende omscholingstrajecten in zorg en welzijn. Lees er meer over.

Student met infuus

OmscholingstrajectenOmscholen naar Techniek

Werken in de techniek is werken aan de toekomst. Aan jouw toekomst, want er is volop werk in deze branche. Ontdek hier welke omscholingstrajecten de HAN biedt en wat Engineering, Built Environment en ICT en Media inhouden. En: hoe je van start kunt.

elektrotechniek elektro lab 3d printer wellplates

Nieuws & artikelen

Omscholen in coronatijdStuderen voor een betere toekomst
Tamara Taekema loopt door gang dichtbij