Voordelen voor je werkgever

Overweegt je werkgever je opleiding te betalen? Dat is goed nieuws. Veel werkgevers hebben opleidingsbudgetten omdat ze willen investeren in personeel. Een verstandig beleid: als jij gaat studeren, krijgt je werkgever er veel voor terug. Check hier ook of er subsidies zijn voor jouw branche. En welke andere voordelen er zijn voor je werkgever!

Presentatie, presenteren, vergaderen

Najaar 2021Subsidieregeling Omscholen naar ICT en techniek

Tussen 1 september en 1 december 2021 kunnen werkgevers € 3.750 euro krijgen als ze een medewerker een omscholingstraject bieden naar een baan in de techniek of ICT. Voorwaarde is wel dat het om een kansrijk beroep in deze sectoren moet gaan (volgens een lijst van het UWV). Ook moet de werkgever zelf minimaal € 3.750 besteden aan het omscholingstraject.

32546 ict studenten met opstelling robot in ica lounge

Algemeen overzichtWelke subsidies zijn er?

Investeren in je studie, dat hoeft je werkgever vaak niet alleen te doen. Er zijn verschillende regelingen om subsidie aan te vragen. Welke? Dat is vaak afhankelijk van de branche waarin je werkt. Let op: sommige regelingen zijn tijdelijk. Het loont om dus regelmatig te kijken of er nieuwe subsidies zijn. De SER (Sociaal Economische Raad) houdt een overzicht van de mogelijkheden bij.

33127 associate-degrees

5 voordelen van studeren voor je werkgever

Als jij gaat studeren, profiteert je werkgever daar ook van. Hoe? 5 voordelen op een rij.