Flexibel onderwijs

Je studie moet zich aanpassen aan jou, en niet andersom. Een goede reden om te kiezen voor een studie aan de HAN. Je hebt veel vrijheid, zodat je kunt studeren wanneer het jou uitkomt. En wat je leert, sluit aan op je werk.

Overzicht werkplekken met studenten

Blended learning

Onze opleidingen gaan uit van het principe ‘blended learning'. We combineren klassikale bijeenkomsten met zelfstudie, online leren, leren op je werkplek en individuele- en groepsbegeleiding. Dankzij deze mix sluit jouw studie naadloos aan op de rest van je leven. Een belangrijke voorwaarde voor je succes!

Rob Sevenstern, Plukon Food Group 'De leergang daagde me uit'

"De leergang DPO Foundation was een welkome aanvulling op de grote hoeveelheid informatie die al op internet staat. De leergang heeft me enorm geholpen om de bestaande en aangekondigde wet- en regelgeving in de praktijk te brengen. Ook daagde de leergang mij uit om meer te willen weten en om meer diepgang te zoeken."

hoorcollege auditorium, FEM Food & Business

Twee startmomenten per jaar

Bijna alle deeltijd- en duale opleidingen starten in februari en in september. Bepaal zelf wanneer jij wilt starten en check bij de opleiding van je keuze welke startmomenten er zijn.

Verkort je studie

Heb je al een hbo-diploma of wo-diploma? Wie weet kun je vrijstellingen krijgen, en je studie verkorten. Kies je bijvoorbeeld voor de Lerarenopleiding basisonderwijs (PABO) in deeltijd? En heb je een hbo- of wo-diploma? Dan ben je in 2,5 jaar klaar. Tijdens een adviesgesprek bespreken we wat voor jou mogelijk is.

Kies zelf je keuzevak of minor

In de hoofdfase van je studie kun je je verbreden of verdiepen door zelf een keuzevak op minor te kiezen die bij je past. Verrijk je kennis en zo maak je jouw opleiding uniek. Kijk naar het aanbod op Kies op Maat.

Bepaal zelf je pakket aan studiebegeleiding

Als student kun je rekenen op goede begeleiding bij je studie in deeltijd of duaal! Wij informeren je, begeleiden je en adviseren je bij je studie en je studievoortgang. Elke student krijgt een eigen studieloopbaanbegeleider. Extra begeleiding nodig? Bij HAN Studiesucces staat een team van experts klaar voor 1 doel: jouw groei als student.

Tijdelijk stopzetten van je studie

Het kan zijn dat je om welke reden dan ook je studie tijdelijk moet onderbreken. Dat kan! Vraag naar de voorwaarden bij je studieloopbaangebeleider zodat je in de periode van afwezigheid geen studiekosten hoeft te betalen.

Vragen?

Kijk eerst eens in onze FAQ. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500