Adviesgesprek

Wil je een deeltijd- of duale opleiding volgen? Of heb je nog vragen, voordat je definitief besluit? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Dit gesprek is bedoeld voor iedereen die zich heeft verdiept in een opleiding.


Tijdens een adviesgesprek kun je je verwachtingen toetsen en meer te weten komen over eventuele vrijstellingen. We bespreken of de opleiding aansluit bij jouw ambities en mogelijkheden. We bekijken wat je in huis hebt aan vooropleidingen en werkervaring. En hebben we het onder meer over:

  • inhoud van de opleiding
  • studiebelasting
  • aansluiting bij je werkervaring
  • toelatingseisen
  • werkplek
  • eventuele vrijstellingen

Aan het eind van dit gesprek weet je hoe jouw persoonlijke studieroute eruit ziet. Het adviesgesprek plannen we op een moment dat het jou uitkomt. Bij de HAN, of gewoon vanuit huis, telefonisch of via Skype. Soms heb je een adviesgesprek samen met andere belangstellenden voor de opleiding.

Adviesgesprek aanvragen  in 3 stappen

  1. Kies de opleiding van jouw keuze* uit onderstaande lijst.
  2. Vul het formulier in.
  3. Vraag een adviesgesprek aan.

Wij nemen contact met je op.

*Niet alle deeltijd- en duale opleidingen bieden een adviesgesprek aan. Geen nood; je kunt dan tijdens de Open Avond terecht voor een persoonlijk advies.

Cursussen, post-hbo, trainingen en hbo-programma's Liever een korte cursus of training?

Wil jij een adviesgesprek voor een cursus, training of (post-) hbo-programma? Ga dan naar de opleidingenkiezer en bekijk ons ruime aanbod.

Stel je vraag

Het HAN VoorlichtingsCentrum helpt je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500