hbo ict ipad tablet

Maak online ondernemen mogelijk

Voor mkb-ondernemers kan het lastig zijn mogelijkheden van online ondernemen te herkennen en optimaal toe te passen door gebrek aan tijd, kennis of financiën.  Heeft u vragen, als:

  • hoe kan ik online beter vindbaar en/of bereikbaar zijn?
  • hoe leidt online ondernemen tot (meer) groei?
  • hoe verbeter ik mijn website?
  • hoe kan ik social media inzetten voor mijn organisatie?
  • hoe creëer ik meer klandizie met online marketing?
  • hoe zet ik een goede (online) strategie op?

De Digitale Werkplaats Arnhem Nijmegen, DWAN, helpt u hierbij. Mogelijkheden verkennen we graag. Meld uzelf aan voor de vrijblijvende intake.

Ondersteuning door studenten mbo en hbo

Vanuit DWAN krijgt u ondersteuning van studenten mbo en hbo die in multidisciplinaire teams werken aan uw opdracht. DWAN werkt met studenten van:

gesprek-studeren-gebouw

Vragen?

DWAN biedt voor vragen een kosteloos gesprek met studenten of professionals zodat u snel op weg geholpen wordt met advies en tips. Meld u aan voor de vrijblijvende intake.

Locatie

De DWAN werkt vanuit de HAN_University of Applied Sciences in Arnhem samen met verschillende opleidingen, academies, kennisinstellingen en externe partners aan digitale vraagstukken. Vanwege Corona werken we momenteel op afstand; zodra op locatie werken weer mogelijk is, bent van harte welkom in ons kantoor: Ruitenberglaan 26, Arnhem

Overlegen en samenwerken

Partners

De Digitale Werkplaats Arnhem Nijmegen is een initiatief van de HANOost NLVNO NCWRadboud UniversiteitBOOST Smart Industry en Rabobank Arnhem/Nijmegen in het kader van het initiatief Versnelling Digitalisering MKB van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Online kennisbank

Op onze blog, social media en via diverse webinars deelt DWAN regelmatig updates en expertise over diverse thema’s bij online ondernemen:

DWAN@han.nl

Vragen over de DWAN? Stel je vraag aan ons door een e-mail te sturen. We helpen je graag verder.

Bezoekadres

Ruitenberglaan 26

6826 CC Arnhem