45d91ea0-0cf8-11ee-8919-02565807075b HAN IT en Mediadesign. Techgelderland innotatietool. Inclusive Digital Design & Engineering. Foto studenten in groepjes.

In dit netwerk brengen de lectoraten van de Academie IT en Mediadesign partijen uit overheid, zorg en onderwijs samen die digitale dienstverlening ‘op maat’ willen leveren.

Bij op de persoon afgestemde dienstverlening worden veel persoonlijke gegevens gevraagd en uitgewisseld. Daarvoor is het belangrijk dat burgers, klanten, patiënten en medewerkers zich makkelijk en veilig kunnen identificeren. De netwerkpartners voeren samen projecten uit en delen ervaringen, kennis en resultaten. Onder andere de gemeentes Nijmegen, Arnhem en Amsterdam, NEDAP, VGZ zorgverzekeringen, ziekenhuis Rijnstate, de stichtingen SIDN en Privacy by Design en de Radboud Universiteit nemen deel aan het netwerk.

Dit is een korte projectomschrijving. Binnenkort volgt hier uitgebreide informatie.

Blijf op de hoogte
 

Met de digitale nieuwsbrief IT en Mediadesign blijf je op de hoogte van nieuws en de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderzoek en onderwijs in de academie.