HAN Deeltijdstudies Techniek

Bij de HAN worden cursussen, trainingen en opleidingen ontwikkeld door verschillende onderdelen van de HAN. Altijd voor en met jouw vakgebied, dus zeker ook voor techniek.

civiele techniek maquette brug waterlab

Opleidingsoverzicht Haal meer uit je carrière

Haal meer uit je carrière

Meer uit je carrière halen? Verder studeren? Met de praktijkgerichte bachelor- en (post-)hbo-opleidingen, cursussen en trainingen van HAN Deeltijdstudies Techniek groei jij in je carrière.

Je kunt bij ons opleidingen, cursussen en trainingen volgen.

Opleidingen

Associate degrees

Wil je verder studeren, maar vind je 4 jaar in de schoolbanken te lang? Kies dan voor een associate degree, een verkorte hbo-opleiding van 2 jaar. Je leert en werkt tegelijk.

Bekijk alle associate degrees Techniek.

Bacheloropleidingen

Een 4-jarige hbo-opleiding is een uitstekende springplank voor een goede carrière. Heb je een passende vooropleiding of de juiste werkervaring? Dan heb je misschien recht op vrijstellingen en kun je de opleiding vlotter doorlopen.

Bekijk alle bacheloropleidingen Techniek die je in deeltijd kunt volgen.

Masteropleidingen

Als je een wo- of hbo-(bachelor)opleiding met succes hebt afgerond, kun je jouw carrière een extra impuls geven door een van onze masteropleidingen te volgen. 

Bekijk alle masteropleidingen die je in deeltijd kunt volgen:

cursussen en trainingen Post-hbo & cursus aanbod

Post-hbo-opleidingen
Het woord zegt het al: een opleiding die je na je hbo-diploma kunt volgen. Ideaal als je werkt en je wilt verdiepen in een specifiek vakgebied.

Bekijk hier de post-hbo-opleidingen Techniek.
 

Cursussen en modules
Een cursus is ideaal als je jezelf snel wilt bijspijkeren. In een kort programma krijg je praktische highlights aangereikt. Sommige cursussen zijn ook goed als voorbereiding op een Associate degree of bachelor-opleiding.

Bekijk alle cursussen Techniek.

Hbo-programma’s zijn korte onderdelen van een hbo-opleiding: de zogenoemde modules. Wat je leert tijdens een module kun je direct toepassen in je beroep.

Bekijk de modules Techniek.


Trainingen
Tijdens een training oefen je specifieke, praktische vaardigheden. Als je alles goed doorloopt, krijg je een certificaat of diploma.

Kijk hier welke trainingen Techniek we bieden.

aansluiting bij specifieke wensen Incompany- of maatwerktrajecten

Wij verzorgen ook maatwerktrajecten voor bedrijven. Deze maatwerkopleidingen worden in overleg met het bedrijf vorm gegeven en kunnen op locatie gegeven worden.

De afstemming van de onderwerpen, diepgang en aanvullingen met excursies en meer toepassingsgerichte opdrachten in laboratoria zijn daar onderdeel van. Vaak ook zijn het onderwerpen waarbij een deel van de cursus vanuit de HAN wordt verzorgd, maar ook een deel door het bedrijf zelf. Denk daarbij aan bijzondere en specialistische toepassingen.

Meld je aan voor de nieuwsmail

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief per interessegebied: