Academie Rechten

De Academie Rechten is de thuisbasis voor onderwijs en onderzoek, in de vorm van een lectoraat en een kenniscentrum. We verzorgen commerciële activiteiten en maatwerkprojecten voor het werkveld. In onze opleidingen combineren we juridische kennis met (niet-)juridische vaardigheden.


Onderwijs

Thuisbasis voor bachelor en Associate degree (Ad)

De Academie Rechten biedt de bacheloropleiding HBO-Rechten: 1 van de grootste in zijn soort, met ruim 1.000 studenten. Zij kiezen voor de voltijd-, deeltijd- of duale variant. Ook heeft de academie een Associate degree in huis: Juridisch Medewerker. 

Dit zijn de opleidingen:

OnderwijsPost-hbo, cursus en training

Nog niet uitgeleerd? De Academie Rechten biedt post-hbo-opleidingen, cursussen en trainingen op juridisch gebied.

Onderzoek

Thuisbasis voor praktijkgericht onderzoek

Samen met het onderwijs zetten we onze tanden in maatschappelijke vraagstukken. Dat doen we door praktijkgericht onderzoek uit te voeren, in een lectoraat. Ook is er een kenniscentrum verbonden aan de Academie Rechten.

Meer over het lectoraat en het kenniscentrum:

Kenniscentrum Business Development and Co-creationBig data, bedrijfsprocessen en innovatie

Hoe maak ik optimaal en verantwoord gebruik van big data? Kan ik mijn bedrijfsprocessen circulair maken? Hoe organiseer ik innovatie binnen mijn zorginstelling?

Met dit soort vragen kloppen organisaties bij ons aan. Een kolfje naar onze hand! Het kenniscentrum Business Development and Co-creation gaat er mee aan de slag.

Contact

Academie Rechten

Manon Eustatia, Academiedirecteur

E Manon.Eustatia@han.nl

M 06-21333458