Academie Financieel Economisch Management

De Academie Financieel Economisch Management leidt studenten op tot verantwoordelijke financieel professionals. Met een goed ontwikkeld ethisch kompas en een brede basis aan kennis op zak. We dagen studenten uit om zich te ontwikkelen tot zelfbewuste professionals, die willen blijven leren.


Onderwijs

Thuisbasis voor bachelor, master en Associate degree (Ad)

Onze studenten hebben gekozen voor 1 van de bachelor-, Associate degree- of master-studies die de academie rijk is. Ze volgen de voltijd- of deeltijdvariant.

Dit zijn de opleidingen van de Academie Financieel Economisch Management:

OnderwijsPost-hbo, cursus en training

Nog niet uitgeleerd? De academie is de thuisbasis voor een groot aantal post-hbo-opleidingen, cursussen en trainingen.

Onderzoek

Thuisbasis voor praktijkgericht onderzoek

Samen met het onderwijs zetten we onze tanden in maatschappelijke vraagstukken. Dat doen we door praktijkgericht onderzoek uit te voeren in 2 lectoraten. Ook is er een kenniscentrum verbonden aan de Academie Financieel Economisch Management.

Meer over de lectoraten en het kenniscentrum:

Centrum Meervoudige WaardecreatieNieuwe kennis en nieuwe kansen creëren

Als Centrum Meervoudige Waardecreatie werken wij volgens het principe van co-creatie. In de driehoek werkveld, onderwijs en onderzoek genereert het kenniscentrum nieuwe kennis én nieuwe kansen.

De vraag uit het werkveld pakken we in samenwerking met studenten en experts van de HAN op. De HAN heeft een breed portfolio aan opleidingen en lectoraten; daardoor is de juiste expertise binnen handbereik.  

Contact

Academie Financieel Economisch Management

Jolanda Berntsen, Academiedirecteur
E Jolanda.Berntsen@han.nl

Ramona Ruijters, secretariaat
E Ramona.Ruijters@han.nl