Academie Financieel Economisch Management

De Academie Financieel Economisch Management leidt studenten op tot verantwoordelijke financieel professionals. Met een goed ontwikkeld ethisch kompas en een brede basis aan kennis op zak. We dagen studenten uit om zich te ontwikkelen tot zelfbewuste professionals, die willen blijven leren.

d4409d96-0d00-11ee-a9ac-02565807075b Finance-Tax-And-Advice_studenten-voor-afem-muur-0214_2023

Dé plek voor Futureproof Financials

Duurzaam ondernemen heeft de toekomst. Verder kijken dan winst alleen. In het nieuw economisch denken gaat het om economische én sociale én ecologische waarden die samen impact hebben op mens en omgeving. 

Daarom leggen we in onze opleidingen extra nadruk op het denken in meervoudige waardecreatie. Zo kunnen onze studenten zich onderscheiden als Futureproof Financial!

Futureproof Financial bij de HAN

Opleidingen

De Academie Financieel Economisch Management is de thuisbasis voor een aantal bachelor- en ad studies en een master. Studenten volgen de opleiding in voltijd of deeltijd/duaal en kunnen kiezen uit de volgende opleidingen:

Lang Leven Ontwikkelen
 

Financiële post-hbo opleidingen

Wil jij je kennis uitbreiden of je doorgroeimogelijkheden vergroten? Je AA-titel halen of misschien wel omscholen naar een financieel beroep? Meer leren over de CSRD? De academie heeft een ruim aanbod aan post-hbo opleidingen voor financials. 

 

d35644bc-0d00-11ee-8891-02565807075b Finance-Tax-And-Advice_studenten-roltrap-afem-muur-0308_2023
Thuisbasis voor praktijkgericht onderzoek 

Onderzoek

Samen met het onderwijs zetten we onze tanden in maatschappelijke vraagstukken. Dat doen we door praktijkgericht onderzoek uit te voeren in 3 lectoraten. Dit zijn de lectoraten:

Kenniscentrum Meervoudige Waardecreatie (CMW)
 

Nieuwe kennis en kansen creëren

Er is ook een kenniscentrum verbonden aan de Academie Financieel Economisch Management. Het Centrum Meervoudige Waardecreatie (CMW) helpt organisaties in de regio bij hun omslag naar toekomstbestendigheid. Dit doen we door samen met onze studenten, docent-onderzoekers en partners te werken aan duurzaamheidsvraagstukken uit de praktijk en de kennis die daarin ontwikkeld wordt te delen.

Centrum Meervoudige Waardecreatie 2020

Blijf op de hoogte

Wil jij graag op de hoogte blijven van de activiteiten van de Academie Financieel Economisch Management?

Volg ons dan op LinkedIn 

 

529062 LinkedIn-pagina Financieel Management op een smartphone

Contact

Academie Financieel Economisch Management

Willem Leijten, Academiedirecteur
E Willem.Leijten@han.nl

Ramona Ruijters, secretariaat
Ramona.Ruijters@han.nl