451182 Handen in een kring vormen samen een ster. metafoor voor inclusie
  • Slim
  • Schoon
  • Sociaal

Kan iedereen mee doen aan de maatschappij op een manier die past? Wanneer wel en wanneer niet? Wat vind jij? Is de HAN inclusief? We organiseren de Week van Inclusie om samen het gesprek aan te gaan over inclusie. Want inclusie verdient onze aandacht, doe en praat mee in deze week!

Ontmoeting en uitwisseling

Diverse studenten en medewerkers binnen de HAN zijn op hun eigen manier met het thema Inclusie bezig. Door middel van ontmoeting en uitwisseling willen we de deelnemers aan de week bewuster maken van inclusie en onze krachten bundelen om zo samen te werken aan inclusie op de HAN.  Dompel je onder in de Week van Inclusie en ga op zoek naar een activiteit die bij jou past. 
 
465289 Week van Inclusie Opening

Nieuws over de week

MASTERCLASS INCLUSIE BEGINT BIJ JEZELF?!

Hoe kan jij bijdragen aan een inclusieve werk- of leeromgeving waarin iedereen tot zijn recht kan komen? Deze vraag stond centraal tijdens de interactieve masterclass Inclusie begint bij jezelf?! op woensdag 9 november. Deze masterclass was onderdeel van de Week van Inclusie bij de HAN.

451182 Handen in een kring vormen samen een ster. metafoor voor inclusie

FOTO-EXPO GEEFT BEELD VAN BELEVINGSWERELD JONGEREN

Joos Meesters is goed op weg met haar onderzoek naar het vergroten van sociale kwaliteit bij jongeren. Met de foto-expositie ‘Alles kan’ trapte ze de Week van Inclusie af. Hoe een onderzoeksmethodiek uitmondde in een feestelijke happening waarin jongeren met al hun kwaliteiten centraal staan.

465292 Week van Inclusie Expo

WEEK VAN INCLUSIE VAN START

De Week van Inclusie op de HAN is begonnen! Bekijk deze week de fotoexpositie ‘Alles kan’ op de campussen van Nijmegen. De onthulling van de foto’s vond plaats tijdens de start van de Week van Inclusie in het bijzijn van burgemeester Bruls van de gemeente Nijmegen en HAN collegevoorzitter Rob Verhofstad.

465291 Week van Inclusie Burgemeester

Programma maandag 7 november

Programma dinsdag 8 november

Programma woensdag 9 november

Programma donderdag 10 november

Doorlopend te bezoeken

Foto-expositie Alles kan!

Locatie: in de centrale hal van Kapittelweg 33, Nijmegen en de centrale hal van Ruitenberglaan 26, Arnhem.

Ontmoetingsruimte

Locatie: D0 achter in de D-vleugel van Kapittelweg 33, Nijmegen.

Tijdens de Week van Inclusie ben je ook welkom in de ontmoetingsruimte. Hier is van alles te zien rondom initiatieven als bv. de Sterkplaats, Centre for Creativity, Lectoraat Ethiek van Verbinding met Mensen met een Verstandelijke beperking.
Ook zijn er posterpresentaties van autisme ambassadeur Joost Wanders, Services OOK met Studentwelzijnswiel en van International Business Education met het wereldburgerschapmodel over onderlinge verbondenheid in een globale wereld.

Initiatief

De Week van Inclusie is een initiatief vanuit de Werkplaats Sociaal Domein Arnhem en Nijmegen, vanuit het Centre for Creativity en het themateam 'Inclusief onderwijs en werk' van Fair Health.