Dit beloven we

Wat we in de periode 2022 - 2028 willen bereiken, lees je in het koersbeeld 'Voor een slimme, schone en sociale wereld van morgen.' Verandering heeft tijd nodig. Maar, we doen nu alvast een aantal beloften! Lees wie waarop mag rekenen.

315334 campagne studeer wat je liket 2021, engineering

Onze belofte aan...
 

Studenten

Studeer je aan de HAN? Dan werk je al tijdens je studie aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken met slimme, sociale en schone toepassingen voor de regio. Je leert niet alleen op de HAN-campus, maar ook met studenten van andere opleidingen en met het bedrijfsleven. Je groeit als professional en als mens. En je volgt een route die past bij jouw ambities en ontwikkeling.

32875 project
Onze belofte aan...
 

Medewerkers

Werk je bij de HAN? Dan bieden we een sociaal en veilig werkklimaat waarin iedereen vanuit zijn eigen expertise een bijdrage levert aan een slime, schone en sociale omgeving.  Je kunt je binnen je vakgebied ontwikkelen op het gebied van onderwijs, onderzoek en digitale vaardigheid en datagebruik. We ondersteunen je optimaal met processen en systemen. We vinden het belangrijk dat jouw werk-privébalans in orde is en dat de werkdruk acceptabel is.

54070 twee docenten vergaderen lachend
Onze belofte aan...
 

Werkenden en alumni

Wil je je carrière een boost geven en meer kennis opdoen? Dan hebben we een groot aanbod aan vervolgopleidingen, trainingen en workshops voor jou! Of je nu een diploma op hbo-niveau wilt halen of een gecertificeerd programma wilt volgen. Ook kun je meewerken aan onderzoek en actuele onderzoeksresultaten gebruiken. Ben je afgestudeerd aan de HAN? Alumni hebben toegang tot een groot netwerk van docenten, (oud-)studenten, bedrijven en instellingen. Zo blijft de HAN op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het werkveld.

c933e56e-0cf3-11ee-b442-02565807075b Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Management en Organisatie op IPKW Waterstoflab
Onze belofte aan...
 

Bedrijven en instellingen

Samen met bedrijven en instellingen in de regio werken we aan het delen, vergroten en toepassen van slimme, schone en sociale kennis en expertise. Win-win, want zo profiteren we allemaal van innovatie en praktijkgericht onderwijs en onderzoek. Ook jouw bedrijf is welkom op onze campus om gebruik te maken van onze expertisecentra en laboratoria. Er is een duidelijk aanspreekpunt voor het werkveld voor alle vragen, stages, projecten en scholing. En uiteraard zorgen wij voor goed toegeruste professionals voor de arbeidsmarkt!

100976 Opstelling waterstof meting in Lab-2

Lees het koersbeeld

Wat willen we bereiken in de periode 2022 - 2028? Lees het in ons nieuwe koersbeeld. Een tip: het document telt 48 pagina's, en bevat veel grote kleurvlakken en foto's. Sta daar even bij stil voordat je een printopdracht geeft! The English version will follow in January 2022.

90388152-0cf3-11ee-ae12-02565807075b Interne communicatie campagne studenten, Tonian Campbell en Lesley Beaupain
draw-cta-title