Coronavirus: update 2 april

Op deze pagina lees je hoe de HAN omgaat met het coronavirus. We plaatsen er updates en geven je antwoord op de veelgestelde vragen.


De HAN blijft onderwijs op afstand geven

Dinsdag 31 maart heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de huidige coronamaatregelen worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Volgens het jaarrooster van de HAN volgt daarna een lesvrije periode tot en met vrijdag 1 mei. Dit betekent dat voorlopig sprake zal zijn van online onderwijs en werken op afstand. 

De opleiding heeft de mogelijkheid om het aanbieden van het online onderwijs voort te zetten tot maandag 1 juni. Ook als het Kabinet besluit om voor 1 juni over te gaan tot een versoepeling van de maatregelen.

Bij afbouw of opheffing van maatregelen van het Kabinet kan gestart worden met fysieke activiteiten op de HAN-locaties. Daarbij wordt in eerste instantie uitgegaan van projectonderwijs, studentbegeleiding en coaching in het kader van studentwelzijn en binding met de studie, onderwijs in vaardigheden en tentaminering. De opleiding zal zodra het mogelijk is de eigen invulling bepalen en communiceren aan studenten.

Gewijzigde openingstijden gebouwen, faciliteiten en contactpunten

Vanaf 1 april wijzigen de openingstijden. Kijk in de veelgestelde vragen voor een actueel overzicht.

Online Open Dagen op zaterdag 9 en zondag 10 mei

De Open Dagen op de HAN-locaties kunnen tot 1 juni niet plaatsvinden. Op zaterdag 9 mei en zondag 10 mei vindt daarom een online Open Dag voor studiekiezers van voltijd bacheloropleidingen plaats. Studiekiezers maken op deze dagen op een andere manier kennis met onze opleidingen, docenten en studenten. De opleiding bepaalt zelf uit een menu van keuzemogelijkheden wat een studiekiezer krijgt aangeboden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een opleidingsvideo of aan het chatten met studenten of docenten.

Blijf thuis met verkoudheidsklachten of koorts

Maak je als student of als medewerker op verzoek van je leidinggevende gebruik van de faciliteiten in een HAN-gebouw? Houd dan 2 meter afstand tot andere mensen en houd je aan de hygiënemaatregelen. Heb je last van verkoudheidsklachten of koorts? Blijf dan thuis en zorg dat je anderen niet besmet.

Veelgestelde vragen over het coronavirus en de HAN

Studenten

Medewerkers

Gebouwen

Studiekiezers en aankomend studenten

Gezondheid en besmetting

Nog vragen?

Ben je studiekiezer?

  • Stel je vragen aan het HAN Voorlichtingscentrum | info@han.nl | (024) 353 05 00

Ben je HAN-student?

Ben je een buitenlandse HAN-student?

Ben je HAN-medewerker?

Stel je vraag

Het HAN VoorlichtingsCentrum helpt je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500