Presentatietraining

Meld je aan
Startdatum is nog niet bepaald
 • Meld je vast aan
 • Meer informatie...
  Brochure, helpdesk
  • Vraag een adviesgesprek aan
   Stel al je vragen aan een specialist
  • Stel een snelle vraag
   Aan het HAN VoorlichtingsCentrum
  • Brochure aanvragen
   En bekijk thuis rustig het aanbod

  De startdatum is nog niet bepaald

  In veel beroepen zijn goede presentatievaardigheden van groot belang. Het paramedische behandelcentrum van het HAN Instituut van Paramedische Studies biedt bij de opleiding Logopedie presentatietrainingen aan voor mensen binnen en buiten de HAN.

  In het kort

   2,5 uur in totaalStudiebelasting
   2,5 uurContacturen
   DeeltijdVariant
   € 75,-KostenSterk gereduceerd tarief wegens leerwerkomgeving voor studenten

  Volg de training Presentatie geven

  De logopedisten verzorgen individuele presentatietrainingen voor mensen die hun presentatievaardigheden willen werken. Het gaat hier bijvoorbeeld om het verbeteren van de houding en de manier van spreken. De training zal worden aangepast aan de wensen van de cliënt.

  Deze trainingen worden door een logopedist aangeboden in een leerwerkomgeving bij de HAN-opleiding Logopedie, waarbij studenten de gelegenheid krijgen om in een vroeg stadium van hun studie contact te krijgen met echte cliënten.

  Gereduceerd tarief
  De trainingen worden aangeboden tegen een sterk gereduceerd tarief, omdat er maximaal twee studenten meekijken of meebehandelen. Voor studenten is dit een prachtig onderwijsproduct binnen de muren van de opleiding. De kwaliteit is gewaarborgd, omdat de trainingen worden gegeven door een logopedist. 

  Programma

  De presentatietrainingen worden door een logopedist aangeboden in een leerwerkomgeving bij de HAN-opleiding Logopedie, waarbij studenten Logopedie worden betrokken.

  Het traject bestaat uit vijf trainingen van een half uur op afspraak. De training zal volledig worden aangepast aan de behoefte van de cliënt.

  Snel antwoord

  Vragen over de opleiding?
  Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

  Openingstijden

  Werkdagen: 8.30 tot 17.00 uur

  Liever bellen?

  Bellen: 026 - 369 1300