Training Persoonlijke Coaching

laptop-studeren-vrolijk
Meld je aan
Startdatum in overleg
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod

Startdatum in overleg

Persoonlijke coaching is er voor iedereen die krachtiger, doelgerichter en effectiever wil functioneren. En zich bewust is dat hiervoor een kritische blik in de spiegel nodig is. Tijdens dit unieke traject kies je zelf de coach die het best bij je past!

In het kort

  5 gesprekkenDuur
  € 1695,-KostenBtw-vrij

Startmoment

Je kan op elk moment starten met de coaching. De gesprekken worden in overleg met je coach ingepland. 

Voor wie is dit coachingstraject?

Coaching is er voor iedereen die krachtiger, doelgerichter en effectiever wil functioneren. En zich bewust is dat hiervoor een kritische blik in de spiegel nodig is. Het persoonlijke coachingstraject begint met het formuleren van een aantal duidelijke ontwikkelingsvragen: waar loop je tegenaan? Wat belemmert je? Hoe zou je je willen ontwikkelen? Je brengt concrete werksituaties in en leert daar op een andere manier mee om te gaan.

Mogelijke ontwikkelingsvragen

 • Hoe kan ik meer stevigheid ontwikkelen, opkomen voor mijn belangen en mezelf meer uitspreken?
 • Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid?
 • Hoe kan ik effectief omgaan met weerstand en conflictsituaties?
 • Hoe motiveer en enthousiasmeer ik collega’s?
 • Hoe kan ik ervoor zorgen dat collega’s hun eigen verantwoordelijkheden nemen?
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik niet opga in 'de waan van de dag'?
 • Hoe kan ik verschillende stijlen van leiderschap toepassen in mijn team?

Matchingproces tussen coach en coachee

Eén van de succesfactoren in een coachingstraject is de relatie tussen coach en coachee. Wij hechten dan ook veel waarde aan het matchingsproces en zetten onze expertise op dit gebied graag voor je in. Hieronder zie je welke coaches er voor je klaar staan. Je kunt ook zien op welke manier zij jou verder willen brengen in je ontwikkeling.

Heb je interesse in een traject en wil je een keer vrijblijvend kennismaken met 1 van de coaches, neem dan contact met ons op!

Coach
 

Sonja Scholts

Sonja Scholts is een coach met een lange en brede ervaring binnen diverse sectoren, zoals de technische branche, de zorg, de overheid en het onderwijs. Ze is resultaatgericht, zorgvuldig, betrouwbaar en gedreven om met mensen stil te staan bij hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling en hierin volgende stappen te zetten. Sonja is ervan overtuigd dat de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap leidt tot effectiever en met meer plezier werken (en leven). Een belangrijke hulpmiddel binnen de coaching is een persoonlijke drijfverenanalyse (Profile Dynamics) die je op je eigen computer maakt. Deze analyse geeft veel info over je drijfveren, je kwaliteiten, je waarden en datgene waar je energie van krijgt (of juist energie op verliest). Ook mensen die willen nadenken over hun loopbaan (vervolg), zoals een andere baan of voor jezelf beginnen,  zijn bij Sonja aan het goede adres. Ook in dit soort trajecten geeft een drijfveeranalyse heel veel aanknopingspunten en informatie. Van harte welkom!

274b5b76-0cf1-11ee-a384-02565807075b Persoonlijk leiderschap, docent Sonja Scholts 2021
Coach
 

Ron Berends

Ron Berends heeft een bedrijfskundige achtergrond en met zijn werkervaring in binnen- en buitenland op het gebied van leidinggeven, projectmanagement en lesgeven is hij even veelzijdig als bevlogen. Hij laat zich kenmerken als oprecht, intuïtief en gepassioneerd om mens en organisatie een wezenlijke stap te laten zetten in hun ontwikkeling. Ron werkt vanuit een systemische context en heeft oog voor jouw leiderschapsverhaal: 
Hoe heeft dat wat je ooit aantrof invloed op het hier en nu? Welke kwaliteiten heeft dat opgeleverd en waar zitten jouw uitdagingen? Leer je eigen verhaal te verstaan én te gebruiken als bron van inspiratie in je leiderschap. Je bent welkom.

78daafc6-0cf8-11ee-a29e-02565807075b Post-hbo leiderschapscoaching, coachingstraject docent Ron Berends. 2022
Coach
 

Martine Wenting

Martine Wenting is Arbeids- en Organisatiepsycholoog en aanvullend opgeleid als trainer, coach en teamcoach. Naast het lesgeven werkt ze voor uiteenlopende organisaties aan vraagstukken rondom persoonlijke en personele ontwikkeling.
"Ik geloof oprecht dat mensen meer kunnen dan zij zelf voor mogelijk houden. Met mijn werk daag ik mensen uit tot een wezenlijke verandering in denken en doen. Volgens mijn motto 'het is maar 1 keer vandaag', zet ik mensen aan tot actie."
Martines aanpak is gericht op bewustwording van je talenten, het lef om deze in te zetten en jezelf te stretchen in het experimenten met nieuwe mogelijkheden. Haar stijl combineert diepgang met een praktische kop en staart. Constructief confronterend, met een flinke dosis humor. "Daar waar beweging nodig is, kom ik tot mijn recht. Als coach deel ik mijn rugzak met je. Een rugzak vol handvatten rondom soepele samenwerking, zelfreflectie, omgaan met weerstand, moeilijke gesprekken voeren, persoonlijk leiderschap en richting geven aan jezelf en anderen."

06e4487e-0cf2-11ee-b838-02565807075b Hbo-programma Middle Management, docent Martine Wenting. 2021
Coach
 

Anita Pijnappels

Anita Pijnappels is gecertificeerd team- en personal coach met expertise op het gebied van persoonlijk leiderschap en leiderschap. Met ruime ervaring als leidinggevende. En met opdrachtgevers in de financiële dienstverlening, zorg, retail, industrie en onderwijs. Anita gaat ervan uit dat ieder individu een unieke combinatie van talenten bezit. Dit zie je zelf alleen niet altijd, omdat het iets vanzelfsprekends is. Of omdat je jezelf gedurende je leven allerlei andere competenties en gedragingen hebt aangeleerd. Die je nog goed beheerst ook. Waardoor je je jezelf mogelijk een beetje bent kwijtgeraakt. Anita helpt je weer verbinden met wie je in essentie bent. Dat biedt nieuw perspectief, balans en flexibiliteit. Anita helpt je zicht te krijgen op je patronen en valkuilen. Want alleen als je weet wat je doet en waarom je dat doet, kun je ook andere keuzes maken. 
Meestal leven we maar een gedeelte van wat we in potentie in ons hebben. Sterker nog, we zijn ons helemaal niet bewust van ons potentieel. Ik laat je graag zien dat je meer bent dan je neerzet of ervaart. Ik coach vanuit oprechte betrokkenheid en verbinding. En confronteer met respect op een eerlijke manier. Altijd toewerkend naar een doel, waarbij ik je indien nodig help om deze te formuleren. Zonder gevangen te raken in jouw interpretatie van de werkelijkheid.” 
Anita werkt met beproefde methodieken en interventies, visualisaties, energetische oefeningen, NLP en zelfonderzoek. Geïnspireerd op zowel de Westerse als ook de Oosterse psychologie. Bij interesse kan na een korte online assessments ook gewerkt worden met de MBTI persoonlijkheidstyperingen.

Docent Anita Pijnappels
Coach
 

Skadi van Hemert

Skadi van Hemert heeft vanuit een management achtergrond gewerkt bij diverse organisaties als N.S en Ikea. Daarna heeft ze de overstap gemaakt naar hbo onderwijs als docente en trainer. De laatste jaren ligt Skadi's focus vooral op trainingen en coaching, zowel binnen de HAN als vanuit haar eigen bedrijf. Skadi's ambitie is om mensen en organisaties te faciliteren in in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling; waar komen mensen vandaan, waar staan ze voor staan? Welke drijfveren hebben ze? Wat zijn de belemmeringen? Skadi heeft vanuit haar eigen bedrijf diverse verandertrajecten begeleid bij verschillende organisaties (zowel commercieel als overheid). "Naast vakinhoud draait het om creëren dan wel herstellen van vertrouwen en samenwerking. Leiderschap start bij persoonlijk leiderschap is mijn insteek. Ik zorg voor beweging in teams en organisaties en versta de kunst om medewerkers, teams met elkaar te verbinden. Ik denk mee, zoek naar mogelijkheden en talenten en ondersteun bij verdere ontwikkeling, zodat organisatie, teams en medewerkers tot hun recht en bloei komen."
Skadi neemt diverse tools mee in haar coaching bagage, o.a. gecertificeerd organic coach, organic score card, FAUC play en discovery inisghts. Maar alles begint met jouw verhaal en wensvraag! 
Meer weten over organic coaching? https://transmind.me/nl-nl

407b3d70-0cf9-11ee-a6ce-02565807075b persoonlijke coaching, persoonlijk leiderschap docent Skadi van Hemert. Goede kwaliteit. 2022

Els Boon

Els Boon is organisatiesocioloog, bestuurskundige, master in neurolinguïstisch programmeren (NLP), provocatief coach en heeft een postacademische opleiding tot trainer in mindfulness afgerond. Ze heeft 16 jaar als zelfstandige gewerkt binnen de overheid, maatschappelijke organisaties en (internationale) commerciële organisaties. Nu werkt Els bij een maatschappelijke organisatie als bestuurssecretaris en leidinggevende.
De coachinggesprekken met Els gaan over jou en je relatie met je werk(organisatie). Hoe je deze relatie betekenis geeft en vormt door je handelen, overtuigingen en verlangens, in vaak een weerbarstige omgeving. In de gesprekken pellen we af waar je vraag ligt, wat je in beweging zet en welke automatismen je niet langer dienen. Tussentijds doe je kleine opdrachtjes die je ondersteunen bij reflectie en het experimenteren met nieuw gedrag. “Richting geven aan je eigen (werkende) leven en hier zelf rolmodel in willen zijn. Dat vind ik belangrijk. Dit vergt inzicht, moed en uithoudingsvermogen. En ook het inzetten van jezelf als compleet mens; met hart, hoofd en handen. Soms kan het schuren. Hiermee aan de slag mogen vind ik een voorrecht.” 
Els doet de gesprekken, als het kan, graag buiten wandelend. Vanuit de fysieke beweging komt mentale beweging eerder op gang. Ook helpt frisse lucht bij frisse inzichten.

 

Verdere informatie

draw-cta-title

Contact

Heb je vragen over dit coachingstraject? Of kunnen we je helpen met het maken van een keuze? We helpen je graag verder.

Telefoons internationaal