Nederlandse en Duitse uitspraaktraining

Meld je aan
Startdatum is nog niet bepaald
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • Stel een snelle vraag
  Aan het HAN VoorlichtingsCentrum
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod

De startdatum is nog niet bepaald

In het dagelijks leven, maar ook in veel beroepen is een goede uitspraak van groot belang. Het paramedische behandelcentrum van het HAN Instituut van Paramedische Studies biedt bij de opleiding Logopedie uitspraaktrainingen aan voor mensen binnen en buiten de HAN.

In het kort

  2,5 uur in totaalStudiebelasting
  2,5 uurContacturen
  DeeltijdVariant
  € 75,-KostenSterk gereduceerd tarief wegens leerwerkomgeving voor studenten

Volg de training Nederlandse en Duitse uitspraak

De logopedisten verzorgen individuele Nederlandse uitspraaktrainingen voor niet Nederlandstalige personen en individuele Duitse uitspraaktrainingen voor niet Duitstalige personen die in de Duitse grensregio werken of wonen. De trainingen zijn ook sterk aan te raden voor niet autochtone mensen die een stap naar de arbeidsmarkt willen maken.

De uitspraaktrainingen worden door een logopedist aangeboden in een leerwerkomgeving bij de opleiding Logopedie, waarbij studenten de gelegenheid krijgen om in een vroeg stadium van hun studie contact te krijgen met echte cliënten.

Gereduceerd tarief
De trainingen worden aangeboden tegen een sterk gereduceerd tarief, omdat er maximaal twee studenten meekijken of meebehandelen. Voor studenten is dit een prachtig onderwijsproduct binnen de muren van de opleiding. De kwaliteit is gewaarborgd omdat de trainingen worden gegeven door een logopedist/spraakpatholoog.

Programma

De uitspraaktrainingen worden door een logopedist aangeboden in een leerwerkomgeving bij de HAN-opleiding Logopedie, waarbij studenten Logopedie worden betrokken.

Het traject bestaat uit vijf individuele trainingen van een half uur op afspraak. De training zal volledig worden aangepast aan uw behoefte.

Snel antwoord

Vragen over de opleiding?
Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 8.30 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 369 1300

Nieuwsgierig?

Je eigen oordeel is het belangrijkste. Kom kennismaken en sfeer proeven: onze deuren staan voor je open!