Meld je aan
Startdatum is nog niet bepaald
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
  • Vraag een adviesgesprek aan
    Stel al je vragen aan een specialist
  • ASK HAN
    We helpen je graag persoonlijk verder

Masterclasses Veranderkracht

Ben jij geïnteresseerd in of speel je een rol bij organisatieontwikkeling of -verandering. Wil je als leidinggevende, adviseur of veranderaar geïnspireerd worden en jouw kennis en inzichten op het gebied van actuele thema’s uitbreiden. Meld je dan aan voor de inspirerende masterclasses!

eceonomie-management-recht

Vooraanstaande meesters in verander- en organisatiekunde nemen je op interactieve wijze mee in inspirerende masterclasses, die zoveel meer zijn dan lezingen. De masterclasses bieden je handvatten, kennis en inzichten, die je direct in je eigen organisatie kunt toepassen. Laat je inspireren door professionals.

Hieronder staan de masterclasses kort omschreven. 

2 juni 2022 Een andere bril voor de veranderaar, wat houdt mensen gevangen in hun patronen en hoe doorbreken we die?

Dr. Marijke Spanjersberg is gespecialiseerd in samenwerkingsvraagstukken. Ze is opgeleid als psycholoog en werkzaam als zelfstandig organisatie-adviseur, docent en toezichthouder. Ook is Marijke auteur van het boek 'Systeem denken in de praktijk, de kunst van het verbinden'. 

De diepte in... Wat doe je als de onderlinge samenwerking stroef loopt of zelfs ontaardt in conflict? Als mensen niet meewerken? Als mensen vinden ‘dat het zo de verkeerde kant op gaat’. Of ‘dat het er niet eerlijk aan toe gaat’?

Veel veranderaars hanteren bij het oplossen van samenwerkingsvraagstukken een psychologische bril. Met zo’n bril kijk je naar de persoonlijke kant van de zaak: wie hebben het lastig met elkaar en wat brengt ieder met zich mee aan psychologische bagage: aan karakter, persoonlijke geschiedenis, (ontbrekende) competenties of kleurenprofiel? Met de systeembril op neem je daarentegen afstand van individuele eigenschappen van mensen. Je kijkt als het ware niet in mensen, maar tussen mensen. Dan is de vraag: hoe doe je dat en wat levert dat op? Voor het antwoord op die vraag gaan we in deze masterclass te rade bij systeemtherapeuten. Zij beheersen al decennialang de kunst om tussen mensen te kijken en om tussen-mensen-taal te spreken.

Meer weten en aanmelden? Ga naar de website van het Ontwikkelaarsgilde.

 

Kosten

  • Enkele masterclass(es): € 292,50 p.p.
  • (Oud) studenten van de HAN krijgen een korting van € 25,-. 
  • Deelnemers aan de post-hbo Verandermanagement mogen gratis aan de masterclass deelnemen.
  • De masterclasses zijn vrij van btw.

Locatie

De masterclasses vinden plaats op de HAN in Arnhem of Nijmegen en duren van 16.30 tot 20.00 uur (inloop vanaf 16:00 uur). Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. We informeren je tijdig over de definitieve locatie van de masterclasses (HAN-campus Arnhem of Nijmegen).

Aanmelden

Post-hbo Verandermanagement

Eerdere Masterclasses Geweest

Snel antwoord

Vragen over de opleiding?
Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 8.30 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 369 1300