Training Engels Leren is Engels Doen

Puzzel met kind
Meld je aan
Startdatum is nog niet bepaald
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder

Startdatum is nog niet bepaald

Je wilt op jouw school met Engels beginnen vanaf groep 1/2?  Je wilt Engels aanbieden aan alle kinderen van groep 1 t/m 8? Als jij je met jouw school wilt onderscheiden op het gebied van vroeg Engels, volg dan de training Engels leren is Engels doen!

In het kort

  4 dagdelenDuur
  20 uur in totaalStudiebelasting
  10 uurContacturen
  Op maatKosten
  hbo+Niveau

Volg de teamtraining Engels leren is Engels doen!

De teamtraining Engels leren is Engels doen! maakt leerkrachten startklaar om zelf met vroeg Engels aan de slag te gaan. Voor scholen die hiervoor in aanmerking willen komen, kan deze training als opstap dienen richting ons keurmerk TalenT. Met dit keurmerk kan een school zich onderscheiden en profileren door op een effectieve en geïntegreerde manier vroeg of versterkt Engels aan te bieden. Meer informatie over ons keurmerk vind je op onze gezamenlijke website www.keurmerkvvto.nl

Gewoon doen!
Tijdens vier bijeenkomsten van 2,5 uur wordt veel Engels gedaan, aangezien Engels leren Engels doen is. Je ervaart wat ervoor nodig is om betekenisvol en ontwikkelingsgericht met Engels op de basisschool bezig te zijn. Daarnaast is er o.a. aandacht voor de wijze waarop kinderen een tweede taal verwerven en voor ‘Classroom English’.

Kind steekt vinger op

Keurmerk

De HAN Pabo Academie heeft een eigen keurmerk (ontwikkeld door de Christelijke Hogeschool Ede) waarmee scholen zich kunnen certificeren tot HAN TalenT-school. Het keurmerk wordt verstrekt als een school Engels als tweede taal systematisch toepast in groep 1 tot en met 8.

student geeft les in de klas

Voor wie

De training is bedoeld voor leerkrachten die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van vroeg Engels en de vormgeving daarvan. Scholen die Engels effectief en geïntegreerd willen aanbieden  van groep 1 tot en met groep 8 kunnen de training op locatie volgen.

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500