Training Engels leren is Engels doen

Meld je aan
De opleiding start een aantal keer per jaar
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • Stel een snelle vraag
  Aan het HAN VoorlichtingsCentrum

De opleiding start op

Je wilt op jouw school met Engels beginnen vanaf groep 1/2.  Je wilt Engels aanbieden aan alle kinderen van groep 1 t/m 8.

Je wilt op jouw school met Engels beginnen vanaf groep 1/2? Je wilt Engels aanbieden aan alle kinderen van groep 1 t/m 8? Of je kiest voor een start vanaf groep 5? Maar je hebt nog wel wat hulp nodig bij het invoeren en vormgeven van Vroeg Engels? Als jij je met jouw school wilt onderscheiden op het gebied van Vroeg Engels, volg dan de training Engels leren is Engels doen!

In het kort

  4 dagdelenDuur
  20 uur in totaalStudiebelasting
  10 uurContacturen
  Op maatKosten
  hbo+Niveau

Uitnodiging voorlichtingsbijeenkomst 'Subsidie voor Engels in het basisonderwijs'

Wil je weten welke ontwikkelingen er zijn voor Engels in het basisonderwijs? Wat de voordelen van een vroege start zijn? Welke ondersteuning wij kunnen bieden op het terrein van nascholing, begeleiding en subsidies (training en lesmateriaal)? Kom dan naar een van de twee voorlichtingsbijeenkomsten: op 4 april op de HAN Pabo in Nijmegen, Kapittelweg 35 en op 11 april in Arnhem, Ruitenberglaan 27. Rechts vindt u de uitnodiging (pdf).

Volg de teamtraining Engels leren is Engels doen!

De teamtraining Engels leren is Engels doen! maakt leerkrachten startklaar om zelf met Vroeg Engels aan de slag te gaan. Voor scholen die hiervoor in aanmerking willen komen, kan deze training als opstap dienen richting ons keurmerk TalenT. Met dit keurmerk kan een school zich onderscheiden en profileren door op een effectieve en geïntegreerde manier Vroeg of Versterkt Engels aan te bieden. Meer informatie over ons keurmerk vind je in de flyer en op onze gezamenlijke website www.keurmerkvvto.nl

Gewoon doen!
Tijdens vier bijeenkomsten van 2,5 uur wordt veel Engels gedaan, aangezien Engels leren Engels doen is. Je ervaart wat ervoor nodig is om betekenisvol en ontwikkelingsgericht met Engels op de basisschool bezig te zijn. Daarnaast is er o.a. aandacht voor de wijze waarop kinderen een tweede taal verwerven en voor ‘Classroom English’.

Keurmerk

De HAN Pabo Academie heeft een eigen keurmerk (ontwikkeld door de Christelijke Hogeschool Ede) waarmee scholen zich kunnen certificeren tot HAN TalenT-school. Het keurmerk wordt verstrekt als een school Engels als tweede taal systematisch toepast in groep 1 tot en met 8.

Voor wie

De training is bedoeld voor leerkrachten die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van Vroeg Engels en de vormgeving daarvan. Scholen die Engels effectief en geïntegreerd willen aanbieden  van groep 1 tot en met groep 8 kunnen de training op locatie volgen.

Snel antwoord

Vragen over de Pabo?
Stel je vraag aan HAN Pabo Academie. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 16.30 uur

Liever bellen of appen?