Post-hbo Vastgoed (Inspecteur/Adviseur)

Meld je aan
Startdatum is nog niet bepaald
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod

Startdatum is nog niet bepaald

Brandgevaarlijke situaties, een lift die niet meer voldoet aan de eisen. Een pand in verval. Huurders en eigenaren vertrekken, de vastgoedexploitatie staat onder druk. Een scenario dat je moet voorkomen. Dankzij de opleiding Vastgoed aan de HAN stel je objectief vast welk onderhoud noodzakelijk is.

In het kort

  10 maandenDuur
  donderdagLesdag
  15:30-20:00Tijd
  €5990Kosten
  CertificaatResultaat

Programma

Halverwege de opleiding Vastgoed, kies je je profiel: inspecteur of adviseur. Het is ook mogelijk om beide profielen te combineren. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Het vraagt alleen extra inzet van jou. 

Het profiel inspecteur omvat 4 disciplines: 

 • werktuigbouwkunde (W) 
 • elektrotechniek (E) 
 • transport (T) 
 • bouwkunde (B) 

Jouw opleiding en werkervaring bepaalt in welke discipline je kunt afstuderen. Het is ook mogelijk om een 2e discipline te volgen in maar 5 dagen. Jouw opleidingsniveau en werkervaring moeten dit wel toelaten. 

Mocht het klassikaal lesgeven niet veilig zijn i.v.m. COVID-19, gaan we weer over op online lesgeven.

bouwkunde deeltijdstudent laptop overleg

Verdere Informatie

"De lessen waren ontzettend leerzaam. Niet alleen de vakbekwame docenten maar ook mijn medestudenten hebben mijn kennis verbreed door actief samen te werken."

Maak kennis met de docenten

Vincent Faesen

Vincent is Sr. adviseur/ambassadeur Rijksvastgoedbedrijf en o.a. eindredacteur handboek RVB-BOEI. Ik leer cursisten om risicogestuurd te denken. Borging van beschikbaarheid en betrouwbaarheid van vastgoed voor alle stakeholders is het doel.

Joost Kuiper

Joost Kuiper, MT-lid Vastgoedbeheer Gemeente Breda. “Lesgeven vanuit praktijkervaring is van belang om kennis te delen en het vak van onderhoudsdeskundige naar een hoger niveau te tillen. Kennisoverdracht aan enthousiaste professionals is erg leuk”.

Peter Laureijs

Ing. Peter Laureijs MSc MLO, eigenaar van advies- en trainingsbureau Crianza WorkLife, gecertificeerd hoger veiligheidskundige en arbeids- en organisatiedeskundige. Met zijn 40 jaar ervaring verzorgt hij al jaren de module Risico-analyse.

Erwin Reuterink

Erwin Reuterink, gediplomeerd EPA-W en EPA-U adviseur, heeft ruim 30 jaar ervaring in de bouw als ondernemer, specialist en adviseur. Erwin hecht veel waarde aan praktijkgerichte en praktische inhoud, met veel ruimte voor interactie.

Robert Sjoers

Robert Sjoers, Hoofd Training en Advies bij Savantis, BOEI adviseur & Inspecteur en docent module 6. "Kennis delen is het nieuwe vermenigvuldigen en daarom deel ik graag praktische bruikbare kennis met enthousiaste professionals."

Marco van de Wetering

Marco, technisch adviseur Rijksvastgoedbedrijf, verzorgt vakdiscipline Transport. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in de branche. “Als specialisten uit de branche zich tijdens de opleiding samen verdiepen in de methodiek ontstaat een win-winsituatie”.

278179 Vastgoed docent Marco van de Wetering

Samenwerking

De opleiding is in samenwerking met het Rijksvastgoedbedrijf ontwikkeld 

Voor een van de modules uit deze cursus werken samen met BRIS. BRIS maakt en onderhoudt software voor het raadplegen, interpreteren en toepassen van de bouwregelgeving. Zij volgen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bouwregelgeving en bouwnormering. 

bouwkunde deeltijdstudent bouwplaats zonnepanelen dak

Cursist aan het woordHenk Klein

Ik heb de opleiding als zeer prettig ervaren. Vakdocenten brachten de lesstof met passie over. De afstudeeropdracht voor Inspecteur Vastgoed bestond o.a. uit het bepalen van de conditie, risico’s, aspecten, kosten en maatregelen in kaart brengen van de betreffende bouwdelen. Voor Adviseur Vastgoed BOEI was het gebaseerd op aangeleverde stukken van de Inspecteur Vastgoed BOEI. Door het integreren van deze afzonderlijke inspectierapportages tot een geïntegreerde rapportage met behulp van een afwegingsmodel, was het mogelijk deze thema’s te verwerken in scores per onderdeel van RVB- BOEI, resulterend in een ISHP/scenario’s met bijbehorend inzicht in risico’s en mogelijkheden.
De opleiding heeft mij nóg meer inzicht gegeven in welke kansen en mogelijkheden er zijn in het adviseren en beter exploiteren van het vastgoed op de thema’s BOEI in Wet & Regelgeving.

Telefoons internationaal

16 november 2022Kom naar de Open Avond Deeltijd

Kom sfeer proeven tijdens onze Open Avond Deeltijd. Stel je vragen en kom alles te weten over het post-hbo aanbod op het gebied van Bouw en Infra.

 

316767 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Bouw en Infra in Connectr

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Nieuwsgierig?

Met de HAN geef je jouw carrière een positieve impuls en kun je verder groeien in jouw vakgebied. Bekijk het uitgebreide aanbod op het gebied van Built Environment. Variërend van een enkele studiedag of meerdaagse (post-hbo) cursus, tot meerjarige (bachelor- of Ad-) opleidingen.