Succesvol Strategisch Partner

Studievoortgang student gesprek overleg, FM Commerciele economie
Meld je aan
De opleiding start een aantal keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • Stel een snelle vraag
  Aan het HAN VoorlichtingsCentrum
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod

De opleiding start10 maart 2021

De arbeidsmarkt verandert snel. Ontwikkelingen raken jou als HR-professional of werkgever. Het is belangrijker dan ooit dat je een gewaardeerd strategisch partner bent. En zo veranderingen écht in gang kunt zetten. Zoek jij naar handvatten? Volg de module Succesvol Strategisch Partner. Meld je aan!

De bijeenkomsten voor deze opleiding vinden vooralsnog fysiek op de HAN plaats. Uiteraard met inachtneming van de RIVM richtlijnen: zo is het dragen van een mondkapje binnen het gebouw verplicht en volg je de bijeenkomsten op 1,5 meter afstand van de andere deelnemers. Het is mogelijk om, als het nodig is, via Microsoft Teams mee te doen aan de lessen. Als de docent klachten heeft of als de situatie erom vraagt, is het mogelijk dat we overschakelen naar volledig digitaal onderwijs via Teams. 

In het kort

  6 maandenDuur
  13.30-20.30 uur Lestijden
  hbo+Niveau
  € 4.250,-Kosten

Voor wie is deze post-hbo-module?

Jij wilt jezelf verder ontwikkelen op het gebied van HRM. Je wilt op strategisch niveau opereren en veranderingen daadwerkelijk in gang zetten. Een strategische diagnose leren stellen. De juiste koers kiezen als veranderaar. En beleid kunnen implementeren en inbedden in de organisatie. Je bent een (HR-)professional, leidinggevende of veranderaar. Wil jij het verschil maken binnen je organisatie? Dan is deze post-hbo-module iets voor jou. We verwachten wel dat je hbo-denkniveau hebt.

Programma

Succesvol Strategisch Partner is een module binnen de post-hbo opleiding Strategisch HRM. De post-hbo Strategisch HRM bestaat uit 2 modules. Succesvol Strategisch Partner is de eerste hiervan. Je kunt de modules ook afzonderlijk volgen. Je volgt de modules samen met deelnemers die de hele opleiding volgen De juiste HRM-koers kiezen en de verandering duurzaam inbedden in je organisatie staat centraal in deze module.

In grote lijnen komen er 3 deelgebieden aan bod:

 • HRM als strategisch partner
  • externe en interne analyse
  • HR als strategisch partner
  • strategische personeelsplanning
  • strategisch talentmanagement
    
 • HRM als verandermanager
  • relatie tussen strategische doelstellingen en verandering & veranderproces
  • kleurendenken
  • je eigen voorkeursstijl als veranderaar
  • omgaan met weerstand
    
 • Persoonlijk leiderschap
  Je gaat intensief aan de slag met jezelf als leider. Je krijgt inzicht in je persoonlijke drijfveren, gedragspatronen, kwaliteiten en valkuilen, identiteit en missie. En je leert over je eigen functioneren en de uitwerking hiervan op anderen en de (werk)omgeving. 

Verdere informatie

De losse modules van post-hbo Strategisch HRM

De module Succesvol Strategisch Partner is onderdeel van de post-hbo opleiding Strategisch HRM. Met je certificaat van deze module kun je instromen in de post-hbo opleiding Strategisch HRM. 
Het is ook mogelijk om in plaats van de hele post-hbo opleiding Strategisch HRM, losse modules te volgen. Je volgt een losse module samen met studenten die hebben gekozen voor het volgen van de hele opleiding. Na het examen ontvang je echter geen studiepunten, maar een certificaat. Besluit je op een later moment de opleiding te volgen? Met je certificaat voor het behalen van de losse module(s) kun je vrijstelling aanvragen. 

Bekijk de andere modules van Strategisch HRM

Verder studeren

Wil jij je nóg verder verdiepen op het gebied van Human Resource Management? Op deze overzichtspagina vind je het gehele aanbod aan (post-)hbo opleidingen en cursussen op HRM-gebied bij de HAN.

Snel antwoord

Vragen over de opleiding?
Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 8.30 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 369 1300