Post-hbo Leiderschapscoaching

laptop-studeren-vrolijk
Meld je aan
Startdatum in overleg
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Kom langs
Open Avonden, Meeloopdagen etc.
 • 17nov
  Open Avond
  Arnhem - 17:00 - 21:00

Startdatum in overleg

Jezelf en je gedragspatronen goed kennen. Je kwaliteiten en valkuilen. En hoe goed (her)ken jij anderen? Leer meer over jezelf, de ander én doorzie de context. Werk aan competenties en zet de volgende stap in je ontwikkeling. Meld je aan voor Leiderschapscoaching!

In het kort

  5 gesprekkenDuur
  hboNiveau
  € 1295,-KostenBtw-vrij

Startmoment

Je kan op elk moment starten met de coaching. De gesprekken worden in overleg met de coach ingepland. 

Voor wie is dit coachingstraject?

Jij bent management trainee, leidinggevende, manager, managementadviseur of projectleider. En je bent klaar voor de volgende stap in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wilt meer zicht krijgen en reflecteren op persoonlijke drijfveren, gedragspatronen, kwaliteiten en valkuilen, identiteit en missie. En meer zicht krijgen op je eigen functioneren en de uitwerking hiervan op anderen en de (werk)omgeving. Je hebt in ieder geval hbo-denkniveau. 

Meer weten?Kom naar de Open Avond op 17 november!

Past de post-hbo Leiderschapscoaching bij de volgende stap in je carrière? Ontdek het op de Open Avond van 17 november! Stel al je vragen aan onze docenten op de Informatiemarkt en proef meteen de sfeer op de campus in Arnhem. 

 

317640 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Management en Organisatie op IPKW Waterstoflab

Programma

De basis van de persoonlijke leiderschapsontwikkeling wordt gevormd door twee samenhangende modellen: een Profile Dynamics drijfverenanalyse en ‘de logische niveaus van leren en ontwikkelen’ van Gregory Bateson. Deze modellen geven veel handvatten om te werken aan je persoonlijke leerdoelen. En als je wilt, kun je ook meer individuele coaching gesprekken inplannen.
Uniek aan deze coaching is dat je een persoonlijk drijfverenprofiel maakt. Hiermee krijg je een waardevol inzicht in je drijfveren, kwaliteiten, leiderschapsstijl, persoonlijke waarden en persoonlijke missie.

Verdere informatie

Jouw docentSonja Scholts

Sonja Scholts is coach met een lange en brede ervaring binnen diverse sectoren, zoals de technische branche, de zorg, de overheid en het onderwijs. Ze is resultaatgericht, zorgvuldig, betrouwbaar en gedreven om met mensen stil te staan bij hun persoonlijke ontwikkeling en hierin volgende stappen te zetten. Sonja is ervan overtuigd dat de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap leidt tot effectiever en met meer plezier werken (en leven).

277000 Persoonlijk leiderschap, docent Sonja Scholts 2021

Verder studeren

Ben je nieuwsgierig naar ons overige aanbod op het gebied van leiderschap en coaching? Ga dan naar onze overzichtspagina

Snel antwoord

Vragen over de opleiding?
Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 8.30 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 369 1300