HR-Analytics

Meld je aan
De opleiding start een aantal keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • Stel een snelle vraag
  Aan het HAN VoorlichtingsCentrum
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Kom langs
Open Avonden, Meeloopdagen etc.
 • 18nov
  Online Open Avond
  18:00 - 21:00

De opleiding start10 maart 2021

Belangrijke besluiten over personeel nemen op basis van beperkte inzichten. Onderbuikgevoelens zelfs. Het gebeurt té vaak in organisaties. En het kost jaarlijks veel geld. Leren hoe je beslissingen op basis van feiten neemt? En zo kostbare missers voorkomt? Volg de post-hbo module HR-Analytics.

Hoera! De bijeenkomsten voor deze opleiding vinden vanaf september weer gewoon op de HAN plaats. We zorgen er wel voor dat de lessen ook worden opgenomen. Zo kun je, als het nodig is, via Microsoft Teams meedoen. Als de docent klachten heeft of als de situatie erom vraagt, is het mogelijk dat we overschakelen naar volledig digitaal onderwijs. 

In het kort

  6 maandenDuur
  hbo+Niveau
  13.30-20.30 uur Lestijden
  € 4.250,-Kosten

Voor wie is deze opleiding?

Jij bent een HR-professional en wilt je kennis over HR-Analytics vergroten. Of je wilt als leidinggevende meer inzicht in data. En zo ‘fact-based’ beslissingen kunnen nemen. Heb je als bedrijfskundige of (bedrijfs)econoom affiniteit met kwantitatieve data? Ook dan ben je van harte welkom om deze module te volgen.

Een proefcollege volgen van HR-Analytics?

Wil je weten of de studieinhoud bij je past? Kom online proefstuderen! Het proefcollege vindt plaats op 25 november 2020 van 19.00 tot 20.30 uur.

Er is geen omschrijving beschikbaar

Programma

De module HR-Analytics is een keuzemodule binnen de post-hbo opleiding Strategisch HRM. Je leert hoe je op basis van data binnen de organisatie ‘fact-based’ beslissingen kunt nemen. En zo kostbare missers kunt voorkomen. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • bestaande data buiten organisatie;
 • bestaande data binnen de organisatie;
 • integrale analyse van data;
 • (basis) programmeren;
 • data verwerken tot managementinformatie;
 • advisering management.

Verdere informatie

De losse modules van post-hbo Strategisch HRM

De module HR-Analytics is onderdeel van de post-hbo opleiding Strategisch HRM. Met je certificaat van deze module kun je instromen in de post-hbo opleiding Strategisch HRM
Het is ook mogelijk om in plaats van de hele post-hbo opleiding Strategisch HRM, losse modules te volgen. Je volgt een losse module samen met studenten die hebben gekozen voor het volgen van de hele opleiding. Na het examen ontvang je echter geen studiepunten, maar een certificaat. Besluit je op een later moment de opleiding te volgen? Met je certificaat voor het behalen van de losse module(s) kun je vrijstelling aanvragen. 

Bekijk de andere modules van Strategisch HRM

Verder studeren

Wil jij je nóg verder verdiepen op het gebied van Human Resource Management? Op deze overzichtspagina vind je het gehele aanbod aan (post-)hbo opleidingen en cursussen op HRM-gebied bij de HAN.

Snel antwoord

Vragen over de opleiding?
Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 8.30 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 369 1300