Post-hbo Employee Experience

Een student en een docent in overleg in een kamer
Meld je aan
Startdatum is nog niet bepaald
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Kom langs
Open Avonden, Meeloopdagen etc.
 • Proefstuderen
  Plan nu een afspraak in

Startdatum is nog niet bepaald

Het is als organisatie steeds belangrijker om te focussen op het welzijn van medewerkers. Want gelukkige medewerkers zorgen yoor gelukkige klanten. Maak jij van je organisatie een topwerkgever? Volg de post-hbo opleiding Employee Experience!

In het kort

  4 maandenDuur6 lesdagen
  13.30-20.30 uurLestijdenWoensdagen
  hbo+Niveau
  € 3895,-KostenVrij van btw, inclusief certificering, catering en avondmaaltijd

Door de overgang naar een nieuw inschrijvingssysteem hebben we helaas te maken met een storing waardoor niet elke aanmelding goed wordt verwerkt. Ervaar jij problemen met aanmelden? Stuur een mail naar ask@han.nl en vermeld daarin je naam, telefoonnummer en vooropleiding. Dan zetten wij jouw aanmelding zo snel mogelijk in gang. Onze excuses voor het ongemak.

Voor wie is de opleiding Employee Experience?

Je wilt weten wat de laatste ontwikkelingen zijn op het HRM van Topwerkgevers: employee experience. Je wilt leren wat employee experience en employee experience design is, waarom het belangrijk is en hoe je er zelf mee kan starten. Je bent (HR) manager of adviseur. Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding en 2 jaar relevante werkervaring. 

Programma post-hbo Employee Experience

Employee experience is volgens internationale HR-trendwatchers de ‘next step’ voor HR en trend nummer 1. De post-hbo opleiding Employee Experience bestaat uit inspirerende oefeningen, kennisoverdracht en verdiepende interactie tussen de deelnemers. We hebben zeer inspirerende sprekers, namelijk Heleen Mes en Kilian Wawoe. Onderwerpen waar we tijdens deze opleiding mee aan de slag gaan zijn:  

 • Inzichten over employee experience
  • happy cultuur;
  • energiegevende werkomgeving;
  • agile leiderschap;
  • redesign van de employee journey;
  • technologie die voor je werkt.
 • De ankers voor strategisch employee experience management
 • Employee experience binnen eigen organisatie
 • Employee experience in relatie tot diversiteit, inclusie en equity
 • Principes van design thinking
 • In gesprek over best practices en indien mogelijk bedrijfsbezoek
 • Roadmap van Employee Experience: concept plan van aanpak

Advies nodig?

Heb je nog vragen over Employee Experience? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan! Tijdens het gesprek bespreken we of de opleiding aansluit bij jouw verwachtingen, ambities en mogelijkheden. Het adviesgesprek plannen we op een moment dat het jou uitkomt. Bij de HAN, telefonisch of via Teams.

33919 Overlegen en samenwerken

Verdere informatie

Jouw docentHeleen Mes

Heleen Mes is oprichter van HXWork en van de LinkedIn-groep Employee Experience Nederland/België (2500 leden). Daarnaast was zij partner van het HappinessBureau tot 2021. De missie van het HXWork is om van iedere werkgever een Topwerkgever te maken door het verbeteren van de employee experience en gelukkig werken in organisaties. Organisaties die gelukkige medewerkers hebben zijn immers succesvoller, productiever en creatiever. Heleen Mes bereikte met twee werkgevers een top 10 positie Beste Werkgevers, certificering als Top Employer en een finaleplaats als HR Proffie. Ze werkte als HR-directeur en consultant o.a. bij Technische Unie, De Nederlandsche Bank, AWVN en Berenschot. Daarnaast is Heleen werkzaam als executive coach voor Het Publieke Domein en commissaris. Heleen Mes is co-auteur van het boek Employee Experience - Happy People Better Business, dat genomineerd werd voor Managementboek van het jaar 2019, en van Werken aan Werkgeluk (2019).

Foto van docent Heleen mes

Gastdocent: Kilian Wawoe

Dr. Kilian Wawoe is organisatiepsycholoog. Hij startte zijn loopbaan bij het bankwezen, waar hij verschillende Human Resources functies bekleedde in binnen- en buitenland. In 2010 verliet hij de bank uit onvrede met de heersende bonuscultuur. Hij onderzocht de werking van bonussen en constateerde dat ze niet aanzetten tot meer motivatie of betere prestaties. In zijn lezingen behandelt hij hoe je je personeel wel kunt motiveren, namelijk middels Organizational Health.

Organizational Health wil zeggen dat je een gezonde bedrijfsvoering hebt: zo goed mogelijke resultaten (winst), maar zonder te grote risico’s te nemen. Door vragenlijsten af te nemen bij medewerkers over zaken als kennis, kunde en risico’s krijgt het management een goed idee van wat er speelt in het bedrijf. Zie voor meer informatie http://www.kilianwawoe.nl/

StudiekostenVraag het STAP-budget aan!

Schrijf je je in voor Employee Experience? Dan kun je een STAP-budget van maximaal €1.000,- aanvragen. Het STAP-budget is een subsidie van de overheid waarmee je je kunt blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan. Het vervangt de belastingaftrek voor scholingskosten.

Meerdere mensen zittend in een hoorcollege zaal van de HAN

Wil jij je nóg verder verdiepen op het gebied van Human Resource Management? Denk dan bijvoorbeeld aan de opleidingen Strategisch HRMAdviseur Duurzame Inzetbaarheid of Adviseur Inclusie. Op deze overzichtspagina vind je het gehele aanbod aan (post-)hbo opleidingen en cursussen op HRM-gebied bij de HAN.

Contact

Heb je vragen over deze opleiding? Of kunnen we je helpen met het maken van een keuze? We helpen je graag verder.

Telefoons internationaal