Effectief Persoonlijk Leiderschap

meerdere mensen achter een tafeltje met hun laptop

Wil je als leidinggevende veranderingen in gang zetten? Echt contact maken met gesprekspartners en ze in beweging krijgen? Prestaties beginnen bij de effectiviteit van je eigen gedrag: persoonlijk leiderschap. Deze training maakt je bewust van je gedrag en het effect daarvan op anderen. Meld je aan!

In het kort

  6 maandenDuur6 trainingsdagen
  9.00-17.00 uurLestijdenDonderdagen
  hbo+Niveau
  € 5.150,-KostenExclusief btw
  Maximaal 10Aantal deelnemers

Voor wie is de training Effectief Persoonlijk Leiderschap?

Je bent leidinggevende van een team. Je bent resultaatgericht, wil veranderingen in gang zetten en doelen realiseren. De effectiviteit van jouw persoonlijk leiderschap wordt bepaald door 2 belangrijke zaken. Ben je in staat écht contact te maken met jouw gesprekspartners (medewerkers, collega’s, leidinggevende, klanten) én krijg je ze in beweging in de door jou gewenste richting? Zonder beweging geen verandering!
Deze training is voor leidinggevenden die de effectiviteit van hun persoonlijk leiderschap willen verhogen. We realiseren een blijvende gedragsverandering. De training is resultaatgericht en de focus ligt op toepassen in de eigen praktijk. Deze training maakt je bewust van je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Als dat een positief effect is, trainen we om dat verder te versterken. Bij een negatief effect trainen we hoe het anders en beter kan.

Doel van de training is:

 • Je bewust te maken van je huidige gedrag en de gevolgen daarvan.
 • Het verschil inzien tussen natuurlijk gedrag en effectief gedrag.
 • Vanuit inzicht in je persoonlijke sterke en zwakke punten effectiever gedrag aanleren.
 • Het oefenen op en in de praktijk toepassen van alle voorkomende situaties in de dagelijkse praktijk van de manager.

Wat maakt deze training Effectief Persoonlijk Leiderschap uniek?

De training Effectief Persoonlijk Leiderschap bij de HAN heeft:

 • Een focus op je instelling als leidinggevende en minder op de vaardigheid 'persoonlijk leiderschap';
 • Als doel gedragsverandering die beklijft;
 • Een programma dat uitermate praktisch toepasbaar is en uitgaat van het versterken van jouw kracht (trainen vanuit de plus);
 • Een flexibele opzet die we in volgorde en onderwerpen aanpassen naar gelang  van de actuele situatie van de deelnemers.

Programma

"Ik geniet als ik zie hoe deelnemers binnenkomen en gaandeweg sterker en zelfverzekerder worden, bewuster van hun gedrag en communicatie en hoe ze daarmee anderen in beweging kunnen krijgen. ‘Had ik dit maar 10 jaar eerder gedaan, dan was mijn leven makkelijker en leuker geweest’, is iets wat ik regelmatig hoor."

Verdere informatie

Jouw docentRoeland de Jong

Roeland de Jong is gedragstrainer bij Exellior en de HAN. Mensen laten groeien is wat hem motiveert. Roeland komt uit een ondernemersgezin en heeft ook in die richting een opleiding gevolgd: HEAO Small Business. Via diverse leidinggevende en salesfuncties in de retail is Roeland bij Beko Advies consultant geworden en daar bakker-ondernemers gaan begeleiden. Hier is de liefde voor het trainen ontstaan toen hij ‘ineens’ voor een groep stond: "Ik ervaarde dat je mensen kan laten groeien en hoe dankbaar werk dat is."
"Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten in de trainingszaal, jouw doelen te horen en aan de slag te gaan!"

Foto van de docent genaamd Roeland de Jong

Meer leiderschap-gerelateerde opleidingenBekijk ons volledige aanbod

Wil jij je nóg verder verdiepen op het gebied van (persoonlijk) leiderschap? Kijk dan ook op de overzichtspagina HAN Mens & Organisatie.

413274 Post-hbo Bedrijfskunde, pauze, gang, Ruitenberglaan 31, koffie, 2022

Contact

Aanvullende informatie en aanmelden voor deze training gaat via onze partner Exellior

Telefoons internationaal