Post-hbo Bouwwerk Informatie Modellen (BIM) Digitaal Data Beheer

Meer informatie...
Brochure, helpdesk
  • ASK HAN
    We helpen je graag persoonlijk verder
  • Brochure aanvragen
    En bekijk thuis rustig het aanbod

Startdatum in overleg

Bouwwerk Informatie Modellen (BIM): is dat iets met virtueel bouwen en 3D-tekenen? Zeker, maar BIM is veel meer! Het is een doelgerichte manier om informatiemanagement toe te passen in de bouw. Om zo beter samen te werken en toekomstbestendig te zijn.

6 woensdagenDuur
    15.30-20.00 uurTijd
    € 2.400,-Kosten
    CertificaatResultaat

Digitale data. Inmiddels wordt breed onderkend dat je hierover moet beschikken voor het beheer en onderhoud van objecten. Maar ook voor juridische zaken (vergunningen, transacties), veiligheid (materialen), bestuurlijk (renovatie, nieuwbouw) en mobiliteit kun je eenvoudigweg niet meer zonder.

Digitaal databeheer verbetert de kwaliteit van het werk en maakt het eenvoudiger. Bovendien versnellen digitale data de uitvoering, waardoor de kosten van het werk lager worden

In deze cursus wordt als uitgangspunt genomen dat digitaal databeheer met Bouwwerk Informatie Modellen (BIM) strategisch is omarmd bij partijen als overheden, corporaties en andere organisaties in de branche.

"Delen levert uiteindelijk meer op dan afschermen."

Programma

• Dag 1: De plaats van de bouwsector in de maatschappij, de transformatie van de sector en de rol van data.
  • Dag 2: Het belang van data voor partners binnen en buiten de bouw.
  • Dag 3: Het organiseren van een transformatie in een keten en in een bedrijf.
  • Dag 4: BIM is uniformeren, checken, de betrouwbaarheid en borging van data.
  • Dag 5: BIM is communiceren.
  • Dag 6: Het perspectief

Verdere informatie

Bekijk deze video's voor inspiratie

16 november 2022Kom naar de Open Avond Deeltijd

Kom sfeer proeven tijdens onze Open Avond Deeltijd. Stel je vragen en kom alles te weten over het post-hbo aanbod op het gebied van Bouw en Infra.

316767 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Bouw en Infra in Connectr

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Nieuwsgierig?

Met de HAN geef je jouw carrière een positieve impuls en kun je verder groeien in jouw vakgebied. Bekijk het uitgebreide aanbod op het gebied van Built Environment. Variërend van een enkele studiedag of meerdaagse (post-hbo) cursus, tot meerjarige (bachelor- of Ad-) opleidingen.