Beginnen met Toegepaste Psychologie

Wil je in het studiejaar 2021-2022 beginnen met de opleiding Toegepaste Psychologie? Bedenk dan dat het aantal plaatsen in het 1e jaar beperkt is. Dit noemen we 'numerus fixus'. Vandaar dat je mee moet doen met een speciale selectieprocedure. Op deze pagina zetten we alle stappen voor je op een rijtje. Ook lees je alles over de locatie, de toelatingseisen, de studiekosten en financiering.

studenten doen lerend kaartspel

De locatie van Toegepaste Psychologie

  • Er is geen omschrijving beschikbaar
  • HAN Nijmegen campus

    Kapittelweg 33
    6525 EN Nijmegen
  • Er is geen omschrijving beschikbaar

Toelatingsinformatie

Video's: deze studenten gingen jou voor

Hoe ervaarden zij de procedure van selectie en plaatsing? Let op: in verband met corona ziet de selectieprocedure er dit jaar net even anders uit.

Aanmelden voor Toegepaste Psychologie in 6 stappen

Wil je in september 2021 met deze studie starten? Dan kon je je tot 15 januari 2021 aanmelden. Toegepaste Psychologie is een opleiding met numerus fixus. De aanmeldprocedure kost meer tijd, daarom heeft deze opleiding een vroegere aanmelddeadline. Vanaf oktober 2021 kun je je weer aanmelden voor studiejaar 2022/2023.

Nieuwsgierig?

Je eigen oordeel is het belangrijkste. Kom kennismaken en sfeer proeven: onze deuren staan voor je open! 

Bezoekers Open Dag komen van de trap af gelopen

Studeren met bijzondere omstandigheden

Je omstandigheden hebben natuurlijk invloed op je studie. De HAN houdt daar graag zoveel mogelijk rekening mee. Of je nu een functiebeperking hebt, mantelzorger bent of een topsportprogramma volgt: je bent welkom. Heb je nu geen voorzieningen nodig, maar spelen er wel bijzondere omstandigheden? Laat het ons weten. Misschien heb je later in je studie iets nodig. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Opleidingskosten

Je betaalt elk jaar collegegeld. Verder heb je een goede laptop nodig. Daarnaast moet je rekening houden met de aanschaf van studieboeken, readers, ander studiemateriaal en activiteiten zoals de introductie. De kosten zijn meestal het eerste studiejaar het hoogst. In de jaren erna ben je minder geld kwijt aan studiematerialen. Voor de stageperiodes moet je rekening houden met reis- en verblijfkosten, afhankelijk van de stageplaats. Via DUO, het landelijke loket van de overheid, kun je geld lenen voor je studie.

Bestel je studieboeken online

Bestel je studieboeken voor Toegepaste Psychologie 2021/2022 via Studystore.

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Zin in je toekomst?

Meld je aan!

studenten kijken naar iPad