Beginnen met de verkorte lerarenopleiding

Je wilt graag beginnen met de verkorte 2e-graads lerarenopleiding. Maar eerst wil je antwoord op een aantal vragen: “Wanneer start de opleiding? Hoe schrijf ik me in? Wat kost het me, in tijd en geld? En heb ik de juiste papieren om me aan te melden?” Deze antwoorden - en meer - vind je hier.


Locatie Kopopleiding

  • Er is geen omschrijving beschikbaar
  • HAN campus Nijmegen

    Kapittelweg 35
    6525 EN Nijmegen
  • Er is geen omschrijving beschikbaar

Bereikbaarheid 

Er rijden regelmatig bussen en treinen van CS Nijmegen naar de campus. Plan hier je reis. 

Parkeren 

De HAN Campus en de Radboud Universiteit zijn goed bereikbaar met de auto. Je parkeert je auto gratis in de parkeergarage van de HAN. 

Eten en drinken 

Op de HAN Campus zijn prima voorzieningen. Je kunt er bijvoorbeeld lekker warm eten, goede koffie drinken of een drankje doen op het terras. Onze pub en kantine zijn elke studiedag open. Je vindt ze aan de Kapittelweg 35. 

Er is geen omschrijving beschikbaar

Toelating

Aanmelden

Als je de verkorte lerarenopleiding wilt volgen, moet je allereerst je cv en motivatie sturen naar kopopleiding@han.nl. Heb je dat gedaan en voldoe je aan de toelatingseisen, dan ontvang je een uitnodiging voor een intakegesprek.

 

Er is geen omschrijving beschikbaar

Intakegesprek

Na het sturen van je cv en motivatiebrief krijg je een uitnodiging voor een intakegesprek. Hiervoor ga je naar de HAN. Je hebt een gesprek met een docent van de opleiding. Het doel van het gesprek is bepalen of je verwachtingen, competenties en de opleiding met elkaar matchen. Heb je je intakegesprek gehad en schrijf je je voor 1 juni in voor de opleiding, dan regelt de HAN de stageplek voor jou. Ben je later, dan moet je dit zelf regelen.

Er is geen omschrijving beschikbaar

Aanmelden via Studielink

Als je je intakegesprek hebt gehad en je voldoet aan de toelatingseisen, dan kun je je aanmelden bij Studielink. Wacht niet te lang met je aanmelding. Dan weet je zeker dat je alles op tijd hebt geregeld. Voor het aanmelden via Studielink heb je een DigiD nodig.

Woon je in het buitenland en wil je aan de HAN gaan studeren? Neem dan contact op met het HAN VoorlichtingsCentrum voor meer informatie.

Er is geen omschrijving beschikbaar

Vaardigheden Studeren onder bijzondere omstandigheden

Je omstandigheden hebben natuurlijk invloed op je studie. De HAN houdt daar graag zoveel mogelijk rekening mee. Of je nu een functiebeperking hebt, mantelzorger bent of een topsportprogramma volgt. Je bent welkom. Heb je nu geen voorzieningen nodig, maar spelen er wel bijzondere omstandigheden? Laat het ons weten: misschien heb je later in je studie iets nodig. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Er is geen omschrijving beschikbaar

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 06 - 25 64 04 70

Zin in je toekomst?

Meld je aan!

Er is geen omschrijving beschikbaar