Automotive Engineering Engelstalig: de praktische info

Hoe zit het met toelatingseisen en aanmelden? En met collegegeld en financiering? Om je in te kunnen schrijven voor de studie Automotive Engineering zijn een paar dingen van belang: je vooropleiding, je Engelse taalniveau en je motivatie. Alle praktische informatie over de opleiding vind je hier.

Er is geen omschrijving beschikbaar

De locatie van Automotive Engineering

  • Er is geen omschrijving beschikbaar
  • HAN Arnhem campus

    Ruitenberglaan 29
    6826 CC Arnhem
  • Er is geen omschrijving beschikbaar

Bereikbaarheid

De HAN Campus Arnhem is eenvoudig te bereiken. Het NS-station Arnhem Presikhaaf ligt op een paar minuten lopen en rond de campus stoppen meerdere bussen. Vanuit het centrum van de stad ben je er met een kwartiertje fietsen. Kom je met de auto? Op de campus kun je gratis parkeren. Plan hier je reis met het ov, of kijk hier waar je kan parkeren.

Eten en drinken

Op de HAN Campus zijn prima voorzieningen. In grand-café De HANgar en Lokaal 99 kun je terecht voor hapje en drankje – of voor een borrel met je medestudenten.

Toelatingsinformatie

De bachelor Automotive Engineering is een technische opleiding, waarbij exacte vakken erg belangrijk zijn. De studie is geheel Engelstalig. Wil je je inschrijven? Check dan hier of je de juiste vooropleiding hebt – en wat de mogelijkheden zijn als dat niet zo is.

Nieuwsgierig?

Ontdek vooral zelf of deze opleiding bij jou past. Zin om een keer langs te komen? Onze deuren staan voor je open. Maar vanwege de coronacrisis kunnen we je voorlopig alleen een online Open Dag aanbieden.

Er is geen omschrijving beschikbaar

Aanmelden in 6 stappen

Vaardigheden Automotive Engineering studeren met bijzondere omstandigheden

Je omstandigheden hebben natuurlijk invloed op je studie. De HAN houdt daar graag rekening mee. Of je nu een functiebeperking hebt of een topsportprogramma volgt: je bent welkom. Heb je nu geen voorzieningen nodig, maar spelen er wel bijzondere omstandigheden? Laat het ons weten. Misschien heb je later in je studie iets nodig. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Er is geen omschrijving beschikbaar

Opleidingskosten

Je betaalt elk jaar collegegeld. Verder heb je een goede laptop nodig. De kosten voor boeken, sportkleding, excursies en studiereizen hebben we voor je op een rijtje gezet. Via DUO, het landelijke loket van de overheid, kun je geld lenen voor je studie.

  1e jaar
Studieboeken € 600,-
Nieuwe laptop? € 400,- (minimaal)
HAN intro € 100,- (minimaal)

 

Collegegeldwijzer

Het collegegeld is een vast bedrag per jaar. De kosten verschillen wel per opleiding. Ook jouw persoonlijke situatie speelt een rol. Weten wat een studie jou gaat kosten? Bereken het met de collegegeldwijzer.

Studieboeken

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Zin in je toekomst?

Meld je aan!

Er is geen omschrijving beschikbaar