Cursus Trainen en coachen op de onderstroom

Er is geen omschrijving beschikbaar
Meld je aan
De opleiding start een aantal keer per jaar
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • Stel een snelle vraag
  Aan het HAN VoorlichtingsCentrum
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod

De opleiding start op 24 oktober 2019

Vergroot je persoonlijke kracht als trainer en coach

Je bent trainer en leert je cursisten nieuwe vaardigheden. Of je coacht mensen in effectief gedrag. Een aantal gaat hier direct mee aan de slag in hun werkpraktijk, anderen kúnnen het wel, maar dóen het niet. Dat is een signaal om je training of coaching te verdiepen naar de onderstroom: het mentale, emotionele en fysieke ontwikkelingsniveau. Wat staat de deelnemers in de weg om hun gedrag daadwerkelijk te veranderen? In de leergang Trainen en coachen op de onderstroom leer je methodieken om te begeleiden ‘onder de waterlijn’ en vergroot je je persoonlijke kracht door je eigen onderstroom als trainer of coach te onderzoeken.

In het kort

  4 bijeenkomstenDuur
  hboNiveau
  DeeltijdVariant
  € 849,-Kosten

Voor wie

Ben je vaardigheidstrainer of coach en wil je je vakmanschap verdiepen? Ben je op zoek naar methodische tools én naar persoonlijke groei? Dan is de leergang Trainen en coachen op de onderstroom iets voor jou! We gaan bij deze leergang uit van het volgende startniveau:

 • Je werkt op minimaal hbo-niveau
 • Je hebt affiniteit met persoonlijke ontwikkeling
 • Je hebt basiskennis over didactiek en leerpsychologie van volwassenen
 • Je hebt basiskennis over trainen en coachen, je hebt bijvoorbeeld modules rondom "Trainen en Begeleiden van Lerenden" gevolgd bij Learning & Development in Organisations (voorheen Opleidingskunde) of een andere opleiding tot trainer en/of coach gevolgd. 

Werkwijze

Deze post hbo bestaat uit vier bijeenkomsten van 10:00 uur tot 16:00 uur, literatuurstudie en praktische opdrachten. Ter voorbereiding van elke bijeenkomst verdiep je je in de theorie, reflecteer op je op jezelf als trainer en coach en maak je een praktische opdracht. Tijdsinvestering tussen de bijeenkomsten is ongeveer vier uur. Tijdens de bijeenkomsten werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en gaan we aan de slag met het toepassen van de theorie en methodieken in de praktijk.

De post hbo Trainen op de onderstroom is een initiatief van HAN Learning & Development in Organisations. Janita Moes en Ernst Voerman (HAN L&D) verzorgen het traject vanuit haar jarenlange ervaring in het opleiden en trainen van trainers/coaches/adviseurs en leidinggevenden en haar ervaring en scholing in het werken met de onderstroom.

Snel antwoord

Vragen over de opleiding?
Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 8.30 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 369 1300

Nieuwsgierig?

Wil je een expert worden op het gebied van Training & Human Development? Ofwel: wil je mensen binnen een organisatie helpen om zichzelf optimaal te ontwikkelen? Kies dan voor Learning & Development in Organisations in deeltijd aan de HAN en word een specialist op het gebied van leren binnen organisaties.

Er is geen omschrijving beschikbaar