Cursus Strategisch Veranderen in de Bouwketen

Meld je aan
Startdatum is nog niet bepaald
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder

Startdatum is nog niet bepaald

Je wilt met jouw bouwonderneming klaar zijn voor de toekomst. Maar hoe speel je in op een markt die steeds verandert? Zie je kansen in uitdagingen als bijvoorbeeld energietransitie? Hoe werk je samen met andere bedrijven? Jouw veranderplan ontwikkelt zich in deze post-hbo-opleiding.

In het kort

  1 jaarDuur
  15:30-20:00Tijd
  €9975Kosten
  DeeltijdVariant
  DiplomaResultaat

Programma

Hoe vertaal je vakinhoudelijke en maatschappelijke ontwikkelingen naar de werkvloer? Welke managementcompetenties heb je daarvoor nodig? Deze vragen komen telkens terug in de 5 thematische modules van deze opleiding:

 • Leiding geven aan verandering; 
 • Organisatie; 
 • Procesmanagement; 
 • Financieel management; 
 • Marketing en communicatie, Personeel en recht. 

De opleiding begint met een startbijeenkomst.

Alle modules duren 6 weken. In de 1e week woon je inspiratiesessies bij. Hierin bespreek je met de groep actuele uitdagingen in de bouwwereld. In week 2, 3, 4 en 5 behandelt een kerndocent het centrale thema van de module. In de laatste week train je steeds jouw persoonlijke en professionele vaardigheden en bespreek je een reflectieverslag. Zo krijg je de bouwstenen voor jouw eigen veranderplan te pakken.

Verdere informatie

Maak kennis met de docenten

Nico Heijmen

Nico Heijmen is cursusleider van deze opleiding. Hij is directeur van Infinity Repair en Building Changes. De thematische modules, de training Persoonlijke en Professionele Vaardigheden en de inspiratiesessies worden verzorgd door externe docenten.

Commissie van Advies

Bij de ontwikkeling van deze opleiding is een Commissie van Advies intensief betrokken. De commissie bestaat uit vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, zoals Van Wijnen-Oost, Portaal,  Balance & Result Organisatie Adviseurs, Concreet Betonherstel en Prins Bouwbedrijf.

In woord en beeldVideo

Snel antwoord

Vragen over de training, cursus of opleiding?
Stel uw vraag aan HAN Built Environment. We helpen u graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 16.30 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 365 8139

Nieuwsgierig?

Met de HAN geef je jouw carrière een positieve impuls en kun je verder groeien in jouw vakgebied. Bekijk het uitgebreide aanbod op het gebied van Built Environment. Variërend van een enkele studiedag of meerdaagse (post-hbo) cursus, tot meerjarige (bachelor- of Ad-) opleidingen.