Strategisch veranderen in de bouwketen

Meld je aan
Startdatum is nog niet bepaald
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • Stel een snelle vraag
  Aan het HAN VoorlichtingsCentrum
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod

Startdatum is nog niet bepaald

U wilt met uw (bouw)bedrijf klaar zijn voor de toekomst. Hoe speelt u in op een markt die steeds verandert? Ziet u de kansen om in te spelen op nieuwe uitdagingen als bijvoorbeeld energietransitie? En hoe werkt u samen met andere bedrijven in de bouwketen? U leert het tijdens deze opleiding.

In het kort

  1 jaarDuur
  15:30-20:00Tijd
  €9975Kosten
  DeeltijdVariant
  DiplomaResultaat

Programma

Hoe vertaalt u vakinhoudelijke en maatschappelijke ontwikkelingen naar de werkvloer? Welke managementcompetenties heeft u daarvoor nodig? Deze vragen komen telkens terug in de volgende 5 thematische modules: 

 • leiding geven aan verandering; 
 • organisatie; 
 • procesmanagement; 
 • financieel management; 
 • marketing en communicatie, personeel en recht. 

Er wordt begonnen met een startbijeenkomst. Vervolgens duurt elke module 6 weken. In de 1e week woont u inspiratiesessies bij. Hierin bespreekt u met de groep de actuele uitdagingen in de bouwwereld. In week 2, 3, 4 en 5 behandelt een kerndocent het centrale thema van de module. In de laatste week traint u uw persoonlijke en professionele vaardigheden en bespreekt u een reflectieverslag. Zo heeft u weer een bouwsteen te pakken voor uw veranderplan!  

Verdere Informatie

Maak kennis met de docenten

Nico Heijmen

Nico Heijmen, directeur Infinity Repair en Building Changes en cursusleider. De thematische modules, de training persoonlijke en professionele vaardigheden én de inspiratiesessies worden verzorgd door externe docenten.

Commissie van Advies

Een Commissie van Advies, met vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (o.a. Van Wijnen-Oost, Portaal,  Balance & Result Organisatie Adviseurs, Concreet Betonherstel en Prins Bouwbedrijf), is intensief betrokken bij de ontwikkeling van de cursus.

In woord en beeldVideo

Snel antwoord

Vragen over de training, cursus of opleiding?
Stel uw vraag aan HAN Built Environment. We helpen u graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 16.30 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 365 8139

Nieuwsgierig?

Dankzij de HAN geeft u uw carrière een positieve impuls en kunt u verder groeien binnen uw vakgebied. Bekijk het uitgebreide aanbod op het gebied van Built Environment, variërend van een enkele studiedag of meerdaagse (post hbo-)cursussen.