Cursus Storytelling in Business

koffiekorner, Overleg, samenwerken
Meld je aan
Startdatum is nog niet bepaald
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod

Startdatum is nog niet bepaald

Storytelling is hot. Logisch; een goed verhaal betekent onderscheidend vermogen. Het maakt of je iemand alleen iets vertelt of echt boeit, raakt en inspireert. Alles weten over het effect van storytelling? De kracht van verhalen zelf inzetten? Volg de cursus Storytelling in Business. Meld je aan!

Voor wie is deze opleiding?

Je wilt leren over de kracht van verhalen vertellen. Inspiratie opdoen. Vaardigheden ontwikkelen om zelf aan de slag te kunnen. Je ben bijvoorbeeld marketeer, communicatiemedewerker, accountmanager of HRM-medewerker. Of juist ondernemer of zzp’er. Wil je vanuit een andere functie leren over het toepassen van storytelling? Ook dan ben je van harte welkom bij deze cursus.

In het kort

  4 dagdelenDuur
  5 -10 uur per weekStudiebelasting
  3,5 uurper bijeenkomst
  hbo+Niveau
  € 695,-Kosten

Programma

Je gaat tijdens deze cursus gedurende 4 dagdelen intensief aan de slag met je (persoonlijke) verhaal. Denkt na over wat jouw verhaal boeiend maakt. En wat de bijbehorende beleving is of juist moet zijn. Je gaat aan de slag met het toepassen van je verhaal in je eigen zakelijke context. Dit doe je aan de hand van 4 verhaaltypen. De laatste bijeenkomst is een terugkomdag. Je frist je technieken dan op, deelt ervaringen met elkaar en presenteert aan de groep.

Deze onderwerpen komen aan bod:

 • storytelling in een zakelijke context;
 • soorten verhalen;
 • wanneer gebruik ik welk type verhaal?
 • storytelling bij organisatieverandering;
 • overtuigen door middel van storytelling;
 • wat zijn de ingrediënten van een goed verhaal?
 • waar haal ik de verhalen vandaan?

Verdere informatie

Volg ons op social media

Open Avond 9 maartOntmoet je nieuwe netwerk!

Waarom kiezen voor de cursus Storytelling in business bij de HAN? Nou, omdat je bij de HAN samen leert. Maakt niet uit hoe oud je bent en wat je ervaring is. Mensen in je klas kunnen je verder helpen, inspireren of nemen inzichten uit de praktijk mee. Door je eigen werkplek en die van je klasgenoten kom je ook in contact met bedrijven. Dit begint al op de Open Avond, waar je studenten en werkgevers kunt ontmoeten. Een extra reden naar de volgende Open Avond te komen op 9 maart 2022! 

317643 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Marketing, Sales en Communicatie op GWW1.

Contact

Heb je vragen over deze opleiding? Of kunnen we je helpen met het maken van een keuze? We helpen je graag verder.

Telefoons internationaal