Cursus Spaans A1

studenten werken
Meld je aan
De opleiding start een aantal keer per jaar
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder

De opleiding start15 maart 2022

Wil je aan de Costa del Sol je paella in het Spaans bestellen? Eindelijk in grote lijnen begrijpen waar die zomerhit van Enrique Iglesias over gaat? Dan is het tijd om Spaans te leren! Ga aan de slag met de taal op beginnersniveau. Volg de Taalcursus Spaans (Actief A1) van het HAN-Talencentrum.

In het kort

  €430Cursuskosten
  HAN-medewerkers en alumni ontvangen 10% korting, HAN-studenten ontvangen 50% korting
  10 bijeenkomstenverspreid over 10 weken
  2 contacturenper week
  2 uur zelfstudiegemiddeld per week

Belangrijke Update

Vanwege het coronavirus vinden de cursussen in elk geval tot januari 2022 online plaats. Dat is anders dan je gewend bent. Gelukkig ook weer niet zo heel erg anders, want online zijn er volop mogelijkheden om te leren!  In onze speciale online omgeving heb je namelijk real time contact met je vaste docenten en je klasgenoten. Je spreekt samen, volgt presentaties en maakt samen opdrachten. Op die manier leer je je medestudenten goed kennen!  

We houden dezelfde lestijden, -dagen en contactmomenten aan. De groepsgrootte van de online cursussen wordt wel aangepast. Om de kwaliteit te bewaken, is de cursusgroep niet groter dan 12 cursisten.

Voor wie is deze cursus?

Op vakantie in Spanje geniet je van het land en de cultuur. Je wilt graag in het Spaans een praatje maken met locals. Of je komt tijdens je werk of studie in aanraking met Spaanstaligen. Je wilt een eenvoudig gesprek met ze kunnen voeren. Deze cursus is er voor studenten, HAN-medewerkers en externen. Je bent in ieder geval een absolute beginner en wilt naar een basisniveau Spaans (Actief A1) toewerken.

Programma Taalcursus Spaans (Actief A1)

In de Taalcursus Spaans (A1) werken we volgens de Actief A1-aanpak. Je leert de basis van het Spaans. Ook de Spaanse cultuur komt aan bod. Je gaat in deze cursus aan de slag met alle taalvaardigheden:

 • spreek- en schrijfvaardigheid;
 • luister- en leesvaardigheid;
 • woordenschat; 
 • grammatica.

Verdere informatie

Snel antwoord

Vragen over de training, cursus of opleiding?
Stel je vraag aan het HAN-Talencentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 16.30 uur

Liever bellen?

Bellen: 024 353 03 04

Nieuwsgierig?

Of je nu een compleet nieuwe taal wilt leren, je kennis van het Nederlands wilt opfrissen of effectiever wilt communiceren: het HAN-Talencentrum heeft precies de cursus die je zoekt.