Taalcursus Papiaments (Actief A1)

Meld je aan
De opleiding start 2 keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • Stel een snelle vraag
  Aan het HAN VoorlichtingsCentrum

De opleiding start op18 november 2019 en 16 maart 2020

Je staat aan een strandbar op Bonaire en bestelt een drankje. Iemand zegt ‘Despensami, bo sa kuantor tin?’. Je bent verbaasd en hebt geen antwoord. Wil je weten wat deze persoon tegen je zei? Een eenvoudig gesprek voeren in het Papiaments? Volg de Taalcursus Papiaments (Actief A1) van het HAN-Talenc

In het kort

  €280Cursuskosten
  HAN-medewerkers en alumni ontvangen 10% korting, HAN-studenten ontvangen 50% korting
  10 bijeenkomstenverspreid over 10 weken
  2 contacturenper week
  2 uur zelfstudiegemiddeld per week

Voor wie is deze cursus?

Je gaat voor werk, stage of studie naar Aruba, Bonaire of Curaçao. De bevolking spreekt vooral Papiaments. En jij wilt een eenvoudig gesprek met ze kunnen voeren. Deze cursus is er voor studenten, HAN-medewerkers en externen. Je bent in ieder geval een absolute beginner en wilt naar een basisniveau Papiaments (A1) toewerken.

Programma Taalcursus Papiaments (Actief A1)

Voor het overgrote deel van de 250.000 bewoners van deze eilanden is Papiaments de meest gesproken taal. Voor nog eens ruim 14.000 bewoners is het de 2e taal. Ook in Nederland wonen ongeveer 100.000 Papiamentstalige Arubanen en Antillianen. Papiaments leren is dus zeker de moeite waard.

In de Taalcursus Papiaments (A1) werken we volgens de Actief A1-aanpak. Je leert de basis van het Papiaments. Je werkt aan een basiswoordenschat, zodat je eenvoudige gesprekken kunt voeren. Ook is er aandacht voor eenvoudige grammatica. Je oefent korte (telefoon)gesprekken te voeren. Ook leer je jezelf voor te stellen, vragen te stellen en kan je eenvoudige antwoorden geven. Je hebt straks een basisniveau. Tijdens je verblijf op 1 van de eilanden kan je zo nieuwe zinnen formuleren met woorden die je er leert. 

Verdere informatie

Snel antwoord

Vragen over de training, cursus of opleiding?
Stel je vraag aan het HAN-Talencentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 16.30 uur

Liever bellen?

Bellen: 024 353 03 04

Nieuwsgierig?

Of je nu een compleet nieuwe taal wilt leren, je kennis van het Nederlands wilt opfrissen of effectiever wilt communiceren: het HAN-Talencentrum heeft precies de cursus die je zoekt.