Cursus Operations Management

Meld je aan
De opleiding start een aantal keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder

De opleiding start 1 september 2023

U leert bij de cursus Operations Management processen binnen een organisatie te verbeteren. Een belangrijk onderwerp is probleemdefinitie in termen van kwaliteit, doorlooptijd of kosten in relatie tot de klant.

In het kort

  20 uur per weekStudiebelasting
  hboNiveau
  DeeltijdVariant
  € 3750,-Kosten

Om tot oplossingen te komen verdiept u zich in diverse bedrijfskundige modellen, zoals Value Stream Diagrams, Data Flow Diagrams en diverse Lean tools.

Deze cursus bestaat voor mbo-ers uit twee delen. Het eerste half jaar bestaat uit de onderdelen basis wiskunde (HAVO), besliskunde, statistiek, algemeen bedrijfskundige probleemaanpak, productielogistiek en communicatieve vaardigheden engels en nederlands. Dit is nodig om de juiste aansluiting te krijgen tot de cursus Operations Management. Het tweede half jaar is de feitelijke cursus Operations Management.

Voor wie

Het programma is bedoeld voor mbo-ers (technisch, niveau 4) of hbo-ers. Met een mbo-vooropleiding duurt het totale programma 1 jaar. Deelnemers met een hbo-vooropleiding, die al kennis hebben van de genoemde onderdelen in het voorprogramma, kunnen het eerste halve jaar vrijstelling krijgen en direct instromen in de cursus Operations Management. De meeste hbo-ers zullen echter wel enkele onderdelen in een voortraject moeten doen. Dit wordt afgestemd met de opleidingscoördinator van de opleiding.

Programma

Onderwerpen

 • productielogistiek 
 • fabrieks lay-out
 • supply chain management
 • computersimulatie 

Doelstelling
De doelstelling van deze module is dat u processen binnen een organisatie kunt verbeteren. 

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500