Cursus Masterclass Teksten de baas

twee studenten en docent lezen boek
Meld je aan
Startdatum is nog niet bepaald
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder

Startdatum is nog niet bepaald

In deze masterclass maak je kennis met de laatste theorieën en inzichten met betrekking tot didactiek leesvaardigheid. Je gaat actief aan de slag met het voorbereiden van lessen en deelt de kennis met collega’s.

In het kort

  3 bijeenkomstenvan 2,5 uur
  20 uur in totaalStudiebelasting
  7, 5 uurContacturen
  hboNiveau
  € 300Kosten

Voor wie

Als jij en je collega’s bij regelmaat constateren dat je leerlingen weinig actief bezig zijn met het inzetten van leesstrategieën bij het begrijpend lezen én ook weinig gemotiveerd lijken te zijn om zich te verdiepen in een tekst, dan is deze masterclass iets voor jou en je team.

Wanneer?


De Masterclass wordt gegeven door: Marloes Janssen, lerarenopleider Academie Educatie (HAN) en wordt bij voorkeur op maat gemaakt naar de wensen van scholen, op een voor hen geschikt moment. 

Programma

De Masterclass bestaat uit drie bijeenkomsten van 2.5 uur.

Elke bijeenkomst wordt gestart met het kort aanbieden van de nieuwste inzichten en theorieën met betrekking tot leesvaardigheidsdidactiek.  Er volgt een verwerkingsopdracht zodat de theorie ook ervaren wordt en betekenis gaat krijgen. Daarna ga je in een groep aan de slag met het toepassen van deze theorie in je eigen lespraktijk: je bereidt lessen voor en voert deze ook uit. In de volgende bijeenkomst wordt de kennis gedeeld, en worden er conclusies getrokken.

Resultaat

Je krijgt lesideeën en aanpakken aangereikt waarmee je je lessen zakelijk lezen kunt optimaliseren en meer leeropbrengst voor de leerlingen uit je lessen kunt halen.

Nieuwsgierig?

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500