Intensieve Zomercursus voor Duitstaligen (B2) (online!)

De opleiding start een aantal keer per jaar
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
  • Stel een snelle vraag
    Aan het HAN VoorlichtingsCentrum

De opleiding start21 juni 2021

Je bent toe aan een nieuw avontuur: studeren in het hoger onderwijs in Nederland! Maar je spreekt de taal niet en moet niveau B2 halen voor toelating. Je wilt lesboeken begrijpen. Moeiteloos met klasgenoten overleggen. Bijdragen aan discussies. Volg nu online deze Intensieve Zomercursus!

€899CursuskostenExcl. examenkosten (ca €50)
    25 bijeenkomstenverspreid over 5 weken
    Van maandag tot en met vrijdag
    25 contacturenper week
    15-20 uur zelfstudiegemiddeld per week

Voor wie?

Deze cursus richt zich in hoofdzaak op:

• Duitstalige aspirant-studenten
  • Duitstalige externen

Deze cursus is bij uitstek geschikt wanneer je hoger onderwijs in Nederland wilt volgen. In vijf weken tijd word je klaargestoomd voor het examen B2. Voor dit examen moet je slagen als je toegelaten wil worden tot de HAN.

Programma Intensieve Zomercursus voor Duitstaligen (B2) (online!)

Het is niet waarschijnlijk dat je veel kunt reizen deze zomer. Nederland lijkt misschien wel verder weg dan ooit. Maar niet met deze online zomercursus! In 5 weken reis je tussen alle onderdelen van de Nederlandse taal: van handige woorden tot mooie zinnen, van schrijven tot spreken, en van lezen tot luisteren. In een speciale online omgeving krijg je begeleiding van een vaste docent en leer je studenten kennen die hetzelfde Nederlandse avontuur zijn aangegaan.

Deze Zomercursus voor Duitstaligen is ‘intensief’. Dat betekent dat we van alle studenten volle inzet en discipline verwachten. Op die manier weet je zeker dat je ook wat hebt aan je online klasgenoten gedurende deze vijf leerzame weken.

Verdere informatie

Snel antwoord

Vragen over de training, cursus of opleiding?
Stel je vraag aan het HAN-Talencentrum. We helpen je graag verder.

Werkdagen: 9.00 tot 16.30 uur

Liever bellen?

Bellen: 024 353 03 04

Nieuwsgierig?

Of je nu een compleet nieuwe taal wilt leren, je kennis van het Nederlands wilt opfrissen of effectiever wilt communiceren: het HAN-Talencentrum heeft precies de cursus die je zoekt.