Intensieve Zomercursus voor Duitstaligen B2

studenten studerten aan grote tafel
De opleiding start een aantal keer per jaar
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
  • ASK HAN
    We helpen je graag persoonlijk verder

De opleiding start20 juni 2022

Je bent toe aan een nieuw avontuur: studeren in het hoger onderwijs in Nederland! Maar je spreekt de taal niet en moet niveau B2 halen voor toelating. Je wilt lesboeken begrijpen. Moeiteloos met klasgenoten overleggen. Bijdragen aan discussies. Volg deze snelcursus in de zomer!

€899CursuskostenExcl. boeken (€ 90) en excl. examenkosten
    25 bijeenkomstenverspreid over 5 weken
    Van maandag tot en met vrijdag
    25 contacturenper week
    15-20 uur zelfstudiegemiddeld per week

Voor wie?

Deze cursus richt zich in hoofdzaak op:

• Duitstalige aspirant-studenten
  • Duitstalige externen

Deze cursus is bij uitstek geschikt wanneer je hoger onderwijs in Nederland wilt volgen. In vijf weken tijd word je klaargestoomd voor het staatsexamen NT2 Programma II. Voor dit examen moet je slagen als je toegelaten wil worden tot de HAN.

Programma snelcursus Nederlands voor Duitstaligen (B2)

In 5 weken reis je tussen alle onderdelen van de Nederlandse taal: van handige woorden tot mooie zinnen, van schrijven tot spreken, en van lezen tot luisteren. Je krijgt begeleiding van een vaste docent en je leert je mede-studenten kennen die hetzelfde Nederlandse avontuur zijn aangegaan.

Deze snelcursus Nederlands voor Duitstaligen is ‘intensief’. Dat betekent dat we van alle studenten volle inzet en discipline verwachten. Op die manier weet je zeker dat je ook wat hebt aan je klasgenoten gedurende deze vijf leerzame weken.

Verdere informatie

Snel antwoord

Vragen over de training, cursus of opleiding?
Stel je vraag aan het HAN-Talencentrum. We helpen je graag verder.

Werkdagen: 9.00 tot 16.30 uur

Liever bellen?

Bellen: 024 353 03 04

Nieuwsgierig?

Of je nu een compleet nieuwe taal wilt leren, je kennis van het Nederlands wilt opfrissen of effectiever wilt communiceren: het HAN-Talencentrum heeft precies de cursus die je zoekt.