In Beweging met Haptonomie

Meld je aan
Startdatum is nog niet bepaald
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • Stel een snelle vraag
  Aan het HAN VoorlichtingsCentrum
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod

Startdatum is nog niet bepaald

Haptonomie is voor iedereen toegankelijk. Ben jij nieuwsgierig naar jouw eigen handelen (patronen) in relatie tot anderen.

In Beweging met Haptonomie

In het kort

  2 bijeenkomstenDuur
  6 uur in totaalStudiebelasting
  3 uur per keerStudiebelasting
  € 124,99,-Kosten

Wat is haptonomie?

Haptonomie is de basiswetenschap van menselijk affectief gedrag in relatie tot anderen `Hapto’ betekent: ‘ik voel je aan, ik raak je aan’. Tijdens deze cursus ga je gedurende 2 lessen op een ontspannen aan de slag met jezelf in relatie tot de ander.

Programma

Door middel van ervaringsoefeningen ga je in twee bijeenkomsten van 3 uur aan de slag met onder andere de volgende thema’s: ‘Ontmoeten, contact maken, (aan)raken, ruimte geven/nemen, grenzen stellen, leiding geven en ontvangen. Kortom: In beweging met Haptonomie.

Door wie

Monique Zeegers is docent en haptonoom. Ze geeft naast haar lessen bij HAN Sport en Bewegen ook trainingen en workshops haptonomie, waarbij het contact maken met je eigen gevoel en het contact maken met anderen centraal staat. Haar passie is bewegen en het in beweging brengen van anderen. Als mensen bewegen komt er energie los. Dit kan door fysiek te bewegen maar ook door innerlijk in beweging te komen.

Een leven lang leren bij HAN Sport en Bewegen

Snel antwoord

Vragen over de opleiding?
Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 369 1300

Nieuwsgierig?

Het welzijn van de mens in al zijn facetten is je passie. De HAN biedt een ruim aanbod, dat in samenwerking met het werkveld is ontwikkeld. Of het nu gaat om lichamelijk of geestelijk welbevinden.