Cursus Buurtsportcoach (incompany)

Hardloopwedstrijd
Meld je aan
Startdatum in overleg
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder

Startdatum in overleg

Werken aan een sportieve wijk vereist een structurele, integrale en gebiedsgerichte aanpak, die aansluit bij de situatie en beleving van wijkbewoners. Het in beweging brengen van wijkbewoners gaat niet vanzelf.

Buurtsportcoach incompany

Werken aan een sportieve wijk vereist een structurele, integrale en gebiedsgerichte aanpak, die aansluit bij de situatie en beleving van wijkbewoners. Het in beweging brengen van wijkbewoners gaat niet vanzelf. Het vereist een lange adem en veel deskundigheid. Buurtsportcoaches zijn de professionals die vorm en inhoud geven aan deze sportieve ambitie. Het kan zijn dat er binnen uw organisatie meerdere buurtsportcoaches zijn met ongeveer dezelfde leervraag? Dan is een gezamenlijke groepstraining de ideale optie.

In het kort

  In overlegDuur
  hboNiveau
  € 249,- per persoonKosten (bij 15 deelnemers)

Voor wie

De incompany cursus Buurtsportcoach is geschikt voor organisaties waar onder andere buurtsportcoaches, combinatiefunctionarissen, Docenten Lichamelijke Opvoeding en Sportkundigen werken. 

Deze training is ontwikkeld binnen het EVC-traject, onder andere samen met het Kenniscentrum (KC) Sport.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze incompany opleidingen en trainingen? Of wilt u eens verkennen welke andere mogelijkheden er zijn om het leren en ontwikkelen binnen uw organisatie op een stevige manier vorm te geven? Neem dan contact op met HAN SENECA:

T (024) 353 12 62
E seneca@han.nl
 

HAN SENECA en een leven lang leren

Programma

In een incompany training vindt de cursus binnen de muren van uw eigen organisatie plaats, zonder deelnemers van buitenaf. U leert, samen met collega’s, binnen de context van de eigen organisatie. U kunt de cursus helemaal naar eigen wens invullen: de duur van het traject, met of zonder coaching, met of zonder assessments, etc. Wij maken een opleiding dan helemaal op maat voor u.

Mogelijke onderwerpen van de training:​

 • Assesment buurtsportcoach op basis van beroepsprofiel
 • Training motiverende gesprekvoering
 • Verdieping op wijkgericht werken, stimuleren van samenwerking in de wijk middels interactieve beleidsontwikkeling, projectmatig werken en evalueren en borgen van de sportieve wijkaanpak. 

 

Snel antwoord

Vragen over HAN SENECA of onze dienstverlening?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 024 - 353 1262